top of page

Prefectul de Teleorman cu aspirații dictatoriale. Se visa executor și-a ajuns executant.


O poză cu Prefectul județului Teleorman, Haralambie Epure, "vânătorul de gunoaie", din 2010, de la muzeul de ceară, care face cât o sută de cuvinte, mai multe decât știe domn' prefect.


Într-o postare plină de nonșalanță pe pagina sa de Facebook, prefectul se simțea mândru că are prilejul de a se trage în poză cu figurinele de ceară ale doi dintre cei mai notorii teroriști ai Orientului, Yasser Arafat și Saddam Hussein, cunoscuți pentru luptele lor ideologice, care au provocat nenumărate pierderi de vieți nevinovate. Dintre toate personalitățile remarcante din muzeu, prefectul și-a ales idolii, probabil, în necunoștință de cauză, că e obișnuit cu astfel de intenții bune, dar prost executate.

Asta spune foarte multe despre Haralambie Epure, mai ales că și el este tot un paradox pentru umanitate, medic veterinar și pasionat de vânătoare.

Dacă el va fi contracandidatul la primăria Alexandria, atunci ținem să-l felicităm încă de pe acum pe Victor Drăgușin pentru victoria covârșitoare în fata lui Haralambie Epure. Abilitățile politice ale prefectului ne fac să credem că Hari nu are nevoie de adversar. El nu se luptă cu Victor Drăgușin la alegeri, el se luptă cu el însuși.

966 afișări0 comentarii

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page