top of page

Senatorul Cristescu umilește din nou limba română. Nu se poate așa ceva.


Dan Cristescu, senatorul PSD Teleorman, a apărut cu un discurs menit să ungă partea dorsală a premierului Ciolacu. Și cum putea face asta altfel decât începând cu o exprimare agramată, știind, probabil, că Ciolacu se excită când limba română este chinuită.



Astfel că după un început dezastruos, " Se revizuiește măsurile privind limitarea cash-ului", că la el singularul și pluralul fac parte dintr-un singur neuron, senatorul a ținut să ne spună cum Ciolacu s-a consultat el, chipurile, cu micii întreprinzători și că a ținut cont de obiecțiile din partea contribuabililor corecți. Totodată, Cristescu insinua că ar trebui să-i pupăm mâna lui Ciolacu pentru că a binevoit să-și rupă din timpul alocat pentru jecmănirea banilor publici prin firme de casă și a intervenit asupra unei măsuri idioate, luate tot de el.

Mai știți când ne vorbea senatorul, în perioada pandemiei, că el are oximetru și-și măsura nivelul de oxigen din sânge? Eh, n-ar strica să-și cumpere și un prostimetru, să-și măsoare din când în când nivelul de prostie. Barem să știe, când are zile în care e nivelul crescut de prostie, să stea acasă și să evite orice interacțiune umană. Și dacă tot își ia un prostimetru, să cumpere câte unul la fiecare parlamentar PSD. Vă dați seama, cum ar fi ca fiecare parlamentar să fie testat pentru prostie? Pe foarte mulți i-am mai vedea doar pe buletinele de vot.

Cât despre prostia cu reducerea cash-ului, să-i spună cineva senatorului că nu cash-ului e problema evaziunii fiscale, ci măsurile proaste luate de partidul lui și incapacitatea instituțiilor de a combate evaziunea. Că au transformat instituțiile în locuri de muncă pentru pile și amante. Cum ar veni, Ciolacu "tufe" și poporul plătește.


Vom reveni cu un articol în care vom lămuri mitul banilor cash și eliminarea evaziunii, ca să fie clar odată pentru totdeauna.

472 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page