top of page

Așa nivel de prostie, rar ne-a fost dat să vedem. Momente penibile cu deputatul Ică Calotă.



După ce deputatul Florică Ică Calotă a părăsit PNL și s-a afiliat Partidului Republican din România, partid afiliat, la rândul lui, AUR, acesta a început să promoveze intens noile valori naționaliste.

Bineînțeles că deputatul nu crede nici măcar 1% în proiectul AUR, ci doar s-a afiliat principalului partid din opoziție în speranța că mai prinde încă un mandat de parlamentar.

Ceea ce ne-a atras atenția au fost postările acestuia din ultima săptămână, care ne-au șocat un pic. Noi știam că în parlament dansează prostia la bară, dar ce am văzut pe profilul deputatului ne-a lăsat fără cuvinte.

În anul 2023, când până și cei mai nepricepuți în ale internetului știu despre ecusoanele Facebook, cele precum "Fan Activ", care reprezintă interesul tău și activitatea pe pagina unei personalități sau a unei pagini publice, deputatul Ică Calotă ne șochează pe toți cu analfabetismul său tehnologic.

În urmă cu 3 zile, acesta a făcut o postare în care a ținut morțiș să se laude că a devenit unul din "fanii activi" ai lui George Simion, crezând că Simion l-a promovat. În primă fază, am crezut că e o scăpare și că deputatul a conștientizat cât e de penibil, dar ne-am înșelat.



Ieri, Ică Calotă a mai făcut un anunț prin care își anunță cei 4 simpatizanți că a primit recunoaștere de la Claudiu Târziu, copresedintele AUR, ca fiind unul dintre fanii săi activi. Și iată cum prostia a trecut de la o zi de naștere eșuată, la rang de concert.



Oameni buni, vă dați seama cât de rupt de realitate este acest om, dacă el crede că niște ecusoane create de o platforma de socializare reprezintă validare din partea președinților de partid? Acel ecuson nu reprezintă absolut nimic în viața reală, dar pare că unii sunt fascinați de nimic. Până în prezent, credeam că Haralambie Epure este penibilul anului, după ce a fost păcălit de un individ care s-a dat drept secretar de stat, dar se pare că premiul pentru cel mai penibil politician din Teleorman merge la Ică Calotă.

Aveți mare grijă ce votați în 2024, că ce alegeți aia vă reprezintă. Alegeți prostia, prostia vă reprezintă și va acționa în consecință.

Noi sperăm că Dumnezeu există și că astfel de specimene vor dispărea de pe scena politică.

Există, totuși, și partea bună în toată această manifestare de prostie parlamentară, aveți un motiv bine întemeiat să ieșiti în număr cât mai mare la vot și să votați împotriva Partidului Republican.

858 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page