top of page

Marius Stanciu, primarul de la Drăgănesti de Vede, declarație de ostatic al organizației pesediste



În urmă cu un an, toată presa titra despre cum a pierdut USR singurul primar din Teleorman. Transferul a fost anunțat cu surle și trâmbițe la televiziunea de casă a PNL Teleorman, Media Sud TV.

Printre cuvintele mieroase și declarațiile, aproape de dragoste, ale celor doi protagoniști, Marius Stanciu și Eugen Pîrvulescu, se vedea cum încă de pe atunci primarul din Drăgănești de Vede era utilizat pe post de damă de companie, ca șeful PNL Teleorman, Pîrvulescu, să arate PSD-ului ce bărbat seducător e.

Astăzi aflăm că primarul comunei Drăgănești de Vede, Marius Stanciu, și-a luat inima-n dinți și a declarat cum a fost păcălit de Pîrvulescu, că o să primească bani pentru proiecte, dar s-a ales doar cu promisiunile. Era o glumă care circula pe internet, "...mi-a promis că-mi dă 👅 și mi-a dat 🖕...", scuzați expresia.

Astfel că primarul și-a găsit alinarea în brațele președintelui PSD Teleorman, Adrian Gâdea, că nu există răzbunare mai mare decât să-l părăsești pe fostul pentru cel mai aprig dușman al lui. Pare-se că Gâdea o are mai mare decât Pîrvulescu, la câți primari se îndrăgostesc de PSD în ultima vreme.

Cu toate aceste, vedem, totuși, că nici PSD Teleorman nu e departe de PNL Teleorman. Aceștia par să se fi inspirat din vizita tăticului Marcel Ciolacu în Israel și i-au promis sprijin politic primarului din Drăgănești de Vede, cu condiția să vorbească pe cameră cum a fost el înșelat de Pîrvulescu. Scena pare desprinsă dintr-un cadru cu ostaticul și teroriștii. Ar fi fost mult mai decent un comunicat de presă, decât mascarada penibilă regizată de PSD Teleorman.

Sursa video: Cronica de Teleorman


Bineînțeles că nu s-a uitat nimeni la videoclip, semn că nimeni nu e interesat de o răscumpărare. Asta spune multe și despre cât de urmărită este publicația care i-a luat declarația.



Una peste alta, este de admirat, totuși, că primarul Marius Stanciu își urmărește interesul și se duce acolo unde primește bani pentru a dezvolta comunitatea din care face parte. Atât timp cât are în plan dezvoltarea comunei, scopul scuză mijloacele. Oricum, a spus-o clar, el rămâne la USR și va decide la alegeri din partea cărui partid va candida, deci se poate întâmpla orice. În urma săpăturilor pentru canalizare, poate dă de AUR, sau descoperă Forța Dreptei într-un județ de stângaci.

445 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page