top of page

Un alt episod din categoria "Victor Drăgușin și prietenii săi". Autorizații au doar fraierii.



După cum bine știm, Victor Drăgușin și-a format un cerc de prieteni afaceriști, care sunt remunerați prin contracte cu statul. Bineînțeles că toate acele contracte vor atârna greu în campania electorală, că doar e nevoie de bani mulți să ieși primar, când toate realizările sunt câteva proiecte ce trebuiau făcute la primul mandat, nicidecum la al patrulea.

Astăzi este vorba despre fiul patronului de la Papacip, firmă abonată la "servirea" interesului public.

La Cecul vechi, vis a vis de Curtea de Conturi, chiar lângă monumentul donat de actualul președinte AUR Teleorman, Gabi Florea, se află o furgonetă tip Fast-food care staționează fără autorizație de alimentație publică.



Oamenii vor spune că se fură mult mai mult în Alexandria, decât o amărâtă de furgonetă alimentară, și este adevărat, dar problema este alta. Fără autorizație alimentară nu există răspundere din partea vreunei instituții, iar dacă ai ghinionul să te alegi cu o toxiinfecție alimentară, instituțiile, cel mai probabil, fiind vorba de un apropiat al primarului, vor ridica din umeri. Cine poate constata calitatea produselor alimentare? De unde știm că tot ce nu se vinde la Papacip, se vinde la acea furgonetă? Pe principiul nimic nu se pierde, totul se transformă.

Și, așa cum a punctat consilierul Bulumac, ce rost mai are ca noi să respectăm legea și să obținem autorizații, când alții își pot pune la negru "afacerea pe roți" unde vor ei, că doar e prieten tăticul cu primarul?

Poate la asta s-a referit Drăgușin când a zis că vrea să sprijine tineretul, la copiii celor apropiați, nu la ceilalți tineri care migrează masiv către capitală. Cum poate concura un tânăr, care vrea să dezvolte o afacere în Alexandria, cu o beizadea privilegiată, când unul trebuie să plătească autorizații peste autorizații și celălalt nu plătește nimic?

Vom vedea la alegeri răspunsul la toate aceste întrebări, dacă oamenii vor continua să aleagă sărăcia. Cine știe, poate că oamenilor chiar le place să se plângă și au foarte mulți bani, iar noi credem că sunt săraci și luptăm în van să le arătăm de ce sunt așa.

657 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page