top of page

Tudorel din Turnu Măgurele. Consilier local PNL și fost polițist caută fetițe de liceu pentru perversiuni sexuale.


Recent, în contextul alegerilor, a apărut în spațiul public o înregistrare în care consilierul local PNL, fost polițist, pe numele săuTudorel Mușat, încerca să convingă o tânără să se culce cu el, contra cost.

Tânăra a speculat momentul, s-a întâlnit cu acesta într-un spațiu public și l-a înregistrat pe domnul consilier, iar din înregistrare noi am înțeles niște lucruri ce par a fi extrem de grave.

În primul rând, consilierul îi solicita domnișoarei, dacă tot nu voia ea personal să se culce cu el pentru bani, să vorbească cu niște fete pe care le consideră ea mai pretabile la așa ceva. Tânăra tot insista că ea nu are de-a face cu așa ceva, să apeleze la o altă domnișoară, Mihaela, și un domn, George, care s-ar ocupa cu așa ceva.

În al doilea rând, din înregistrare se înțelege că ar exista o întreagă rețea de proxenetism cu fete de liceu, la care apelează constant libidinoși obsedați sexual. Acest lucru este extrem de periculos și nu trebuie să rămână deloc așa. Din discuțiile celor doi, reiese că Tudorel Mușat ar avea cunoștință despre acest fenomen, dar că nu a fost mulțumit de serviciile "proxenetului".



Deși această întâmplare a avut loc în 2022 și apare tocmai acum în spațiul public, este evident scopul acestei postări în contextul alegerilor. Dar, indiferent de scop, postarea, politică sau nu, este bine venită, pentru că adevărul este același. Un fost polițist, consilier local PNL, care are cunoștință despre o rețea de proxenetism în licee și care are fantezii libidinoase cu fete cărora le-ar fi putut fi tată.

Solicităm în mod public ca autoritățile să se autosesizeze și să facă tot posibilul să destructureze această rețea. Este inacceptabil ce se întâmplă.

Cât despre Tudorel din Turnu Măgurele, ar trebui să dispară urgent din orice funcție pe care o deține și dus la interogatoriu. Această înregistrare este dovada clară că domul consilier știe despre ce este vorba și pare că nu este singurul care știe. S-ar putea ca mai mulți politicieni și funcționari publici de la vârful instituțiilor să știe despre această rețea și să apeleze la ea pentru servicii sexuale cu minore. Suntem foarte curioși să vedem dacă băiatul ăsta controversat care a preluat PNL Teleorman, un anume deputat Daniel Constantin, venit din Argeș, va renunța la acest "Dorel din Turnu Măgurele" sau îl va susține în continuare din lipsă de candidați.

2.592 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page