top of page

Mirel din Moșteni. Primarul rupt de beat s-a dat la o tânără de numai 20 de ani.



Duminică seara, în comuna Moșteni, o tânără de numai 20 de ani a fost agasată de primarul Vică Tăbărana. Acesta a văzut că acolo erau mai mulți tineri și, rupt de beat, susțin sursele noastre, a dictat fiului să oprească mașina în dreptul tinerilor. Acesta a început să se bage în seamă cu una dintre tinere, să o complimenteze că este frumoasă și să-i spună să se dea mai la lumină să o vadă și el mai bine. La un moment dat, unul dintre tineri spune că e fată cuminte, la care primarul spune: "..o f*t de două ori." Tânăra încerca să evite contactul cu Vică Tăbărana, dar acesta tot insista să se bage în seamă. Sursele noastre susțin că nu este prima dată când primarul o abordează pe tânără și are un comportament inadecvat față de ea.

Tăbărana este tot mai disperat că va pierde alegerile și pare că nu are scrupule când vine vorba de comportamentul lui demn de un "Mirel din Turnu Măgurele.

Noi o sfătuim pe tânără să nu mai suporte apucăturile de macho expirat ale primarului și să facă demersurile legale, pentru ca acest om să plătească pentru acțiunile sale. Curaj, hai că se poate, la Botoroaga s-a întâmplat. După incident, primarul și-a pierdut influența, plus că și-a anesteziat partea afemeiată ce zăcea în el și se răsfira în toate direcțiile.


2.700 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page