top of page

Tunuri pe bandă rulantă la Ciolăneşti. Bani livrați în conturile firmelor de casă.



Primarul din comuna Ciolăneşti, Lăceanu Ionel, aruncă cu bani publici pe lucrări inexistente și nefuncționale.

Publicația Global Teleorman vă prezintă o serie de dovezi, ce fac legătura între combinațiile de casă ale familiei Lăceanu și anumite firme plătite pentru lucrări pe bani grei.

Ionel Lăceanu este primar din 2004 și este unul dintre cei mai longevivi primari din județ, dar realizările numeroaselor sale mandate se văd doar pe declarațiile de avere ale edilului.

Deși a avut numeroase pârghii la dispoziție și bani gârlă să dezvolte comuna Ciolăneşti, acesta a risipit banii pe investiții nefuncționale, cum ar fi proiectul de canalizare și apă, pentru care primăria a plătit peste 4.500.000 lei. Banii au fost încasați, dar lucrarea, pe alocuri, este finalizată, dar nu funcționează, iar pe cealaltă parte nici măcar nu a fost finalizată, pentru că banii au fost cheltuiți deja.

Așadar, oamenii pot aștepta mult și bine apa în gospodăriile lor, pentru că banii au fost cheltuiți, proiectul figurează în bazele de date ca finalizat, iar comuna nu are nici măcar stație de epurare. Stație care ar mai costa bugetul primăriei încă 700.000 lei.

Probabil vă întrebați cine este firma care a beneficiat de contractul "baban" de aproape 1.000.000 euro? Ei bine firma este chiar DEVID EDILITAR S.R.L., firmă despre care noi am făcut o investigație amănunțită.


Vezi articolul "O nouă firmă de "casă" creată pentru accesul la bani publici. Legături cu un Deputat de Teleorman." publicat pe site-ul Global Teleorman.


Însă, primarul comunei Ciolăneşti nu s-a oprit aici din devalizarea banilor publici.

Un alt contract de 437.234 lei a fost acordat, cu dedicație, firmei DAV CIVIL ENGINEERING SRL.

Ei bine, administratorul firmei este chiar Cornel Gogan, divorțat de PNL și căsătorit cu PSD. Finul deputatului cu nenumărate infracțiuni dovedite, Costel Barbu, zis Bitanu.

Mai mult, sursele noastre susțin că înaintea câștigării contractului de către firma DAV CIVIL ENGINEERING SRL, Cornel Gogan a fost prezent la nunta pe care băiatului edilului, cu puțin timp înainte de licitație.

Pe surse, șpaga dată, sub forma cadoului de nuntă, pentru câștigarea contractului ar fi fost destul de consistentă.

Totodată, fiica primarului Lăceanu Ionel ar fi angajată la firma cu pricina.

Contractul a avut la bază decolmatarea și desfundarea conductelor de canalizare, dar lucrarea a fost efectuată doar pe hârtie, căci în realitate nu a călcat picior de angajat în comună, dar banii au fost încasați, pentru serviciile "prestate".

Ilegalitățile se țin lanț în comuna Ciolăneşti, iar cei doi soți Lăceanu măsluiesc actele în primărie, să-și acopere urmele și mizeriile făcute, deoarece și soția edilului este angajată pe post de contabil, la primărie.

Vom reveni cu investigații noi despre cazul Ciolăneşti.

Ușor, ușor, demascăm "caracatița" ce a sărăcit acest județ.


Ținem să reamintim organelor de cercetare penală faptul că au obligația de a-și face treaba, fără a fi trași de mânecă de cineva.

Conform art. 288 alin.(1) CPP : Organul de urmărire penală este sesizat prin plângere sau denunţ, prin actele încheiate de alte organe de constatare prevăzute de lege ori SE SESIZEAZĂ DIN OFICIU.

Așadar, încrederea populației se bazează pe reacția și vigilența autorităților, deci, curaj, dragi organe de cercetare penală, că de aceea primiți salarii mari și pensii "speciale", din banii contribuabililor.


Urmăriți-ne pe site-ul www.globalteleorman.com și pe

Pagina de Facebook Global Teleorman. Fiecare apreciere pe pagina de Facebook ne ajută să fim mai vizibili, mai influenți asupra opiniei publice și putem forța mâna autorităților să ia atitudine.

Noi suntem singura publicație care spune adevărul din spatele prezentării publice. Noi dezvăluim lucruri care nu s-au spus niciodată despre cei care vă cer voturile și vă mint în față că vor să facă ceva pentru bunăstarea voastră.

Informația declanșează reacția!

1.486 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page