top of page

Exclusiv: Marius Dorin Lulea, vicepreședintele AUR, conectat la contracte în Teleorman.


Marius Dorin Lulea este vicepreședintele partidului AUR și unul dintre fondatorii partidului. Acesta este cunoscut și ca "omul cu banii" din partid.

Două firme, în care Marius Dorin Lulea este partener, au obținut contracte prin atribuire directă în Teleorman.


IDEAL PROIECT ARCHITECTURE & ENGINEERING SRL este deținută de Marius Dorin Lulea, în asociere cu Daniela Axinia, al cărei soț este deputat AUR.

Firma are 45 de contracte cu statul, în valoare de 1.744.388 lei.

Dintre aceste 45 contracte, câteva au fost primite de la primării din Teleorman, administrate de primari PSD. Valoare acestora au fost de aproximativ 130.000 lei și au constat în servicii de proiectare tehnică.

Ciudat este că, până de curând, firma nu a avut niciun contract în Teleorman, dar începând cu 24.11.2023 a obținut 4 contracte.


O altă firmă pe care Marius Dorin Lulea o are este DESIGN AND BUILD CORPORATION SA.

Firma a fost înființată pe 27.04.2023 și a obținut 27 de contracte cu statul, în valoare de 1.217.429 lei.

Ei bine, și această formă a obținut contracte cu primăriile administrate de primari PSD, cum ar fi primăria Turnu Măgurele, Uda Clocociov, Fântânele, Gratia, Crângu.

Dintre cele 27 de contracte, 17 au fost atribuite direct de la Teleorman.

Majoritatea contractelor au vizat servicii de expertiză tehnică.

Se pare că scandalul de zilele trecute, în care George Simion l-a suspendat temporar pe Marius Lulea, pe motiv că a vorbit fără să îl consulte pe Simion, și verificarea loialității cu testul poligraf, spun multe lucruri despre acest partid. Probabil că George Simion și-a dat seama că Marius Dorin Lulea a început să cocheteze cu PSD, de acolo și testarea poligraf.

Sau poate că AUR va fi următorul partener de coaliție al PSD, după alegerile parlamentare.

Vom vedea ce lucruri vor mai ieși la iveală. Numai în astfel de momente avem ocazia, când miza este mare.

Cât despre AUR Teleorman, tot mai multe surse ne confirmă faptul că stau foarte bine în sondaje și că s-ar putea ca PNL Teleorman să termine alegerile pe locul 3 în județ. S-ar putea ca noua opoziție împotriva PSD Teleorman să fie chiar AUR Teleorman.

Nici ADU Teleorman, Alianța Dreapta Unită, USR, PMP și Forța Dreptei, nu stă rău. Dar parcă Dreapta Unită e cam adormită. Va reuși să se trezească la timp, sau va pierde trenul și anul acesta?

Noi vom urmări activitatea de pe scena politică din Teleorman, pentru că va fi foarte interesantă.

522 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page