top of page

USR Roșiorii de Vede. Cele mai mari șanse de schimbare, în ultimele decenii, din Teleorman.


Săptămâna trecută, USR Roșiorii de Vede și-a lansat candidații la primăria municipiului Roșiorii de Vede.

Candidatul la funcția de primar este Constantin Fierăscu și are mari șanse să-l detroneze pe Cârciumaru Valerică de la PSD.

În urmă cu 4 ani, USR Roșiorii de Vede a fost surpriza Alegerilor, reușind să obțină 5 mandate de consilieri locali. La nivel județean, USR Teleorman a avut chiar și un primar, dar acesta plecat la PSD.

Spre deosebire de primarul de la Drăgănești de Vede, echipa USR Roșiorii de Vede nu s-a dezintegrat, așa cum mulți credeau că se va transfera la PSD, și au rămas pe poziții. Constantin Fierăscu a avut grijă ca organizația să rămână pe poziții și să rămână relevantă pe scena politică din Teleorman, dominată de PSD și PNL.

Lista candidaților la consiliul local al municipiului Roșiorii de Vede este compusă din oameni tineri, majoritatea antreprenori.

O candidată la consililiul local produce unele echipamente pentru armata Spaniei.

Un alt candidat lucrează pentru Microsoft, una dintre cele mai mari companii de tehnologie din lume.

Constantin Fierăscu este la bază arhitect.

Analizând lista candidaților la primăria Roșiorii de Vede, putem spune că există o urmă de speranță ca niște oameni tineri, cu altă viziune, să ajungă în administrația publică și să demonstreze de ce sunt în stare.

Țineți minte faptul că nu este suficient doar să alegeți primarul. Trebuie să alegeți inclusiv consilierii locali pe care acesta îi are în spate. Multe dintre proiectele administrative depind de majoritatea din consililiul local, iar primarul trebuie să aibă o majoritate în consiliul local, pentru a putea promova cât mai multe proiecte. Roșiori de Vede a mai trecut printr-un blocaj administrativ, nu a avut viceprimar aproape deloc, pentru că exista o majoritate dubioasă în consililiul local. Tot USR Roșiorii de Vede a deblocat acea situație, majoritatea publicațiilor au sărit să-i critice. Normal, pentru că USR Roșiorii de Vede le-a stricat combinațiile celor de la PNL, în special PNL, care ar fi râvnit la funcția de viceprimar.


A mai rămas o lună de zile și cursa este strânsă. Totul depinde de voința oamenilor.

Și nu uitați, nu mai așteptați schimbarea de la cei care nu au făcut nimic relevant în de când au ajuns primari, că nu vor face niciodată. Votați oameni noi, dați-le o șansă de a vă arăta de ce sunt în stare, iar la următoarele alegeri îi taxați.


Vezi aici lansarea completă a candidaților:


460 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page