top of page

Taximetrist nevinovat bătut crunt de un șmecher cu bani din Roșiorii de Vede.



La data de 23 octombrie, în Roșiorii de Vede, un tânăr taximetrist de 29 de ani a trăit coșmarul vieții sale.

După o comandă ce părea banală, prin dispecerat, taximetristul s-a îndreptat cu încredere spre casa clientului, având ca unic gând să-și facă datoria. Dar, în momentul sosirii, în loc de client, de la adresa la care s fost solicitat a ieșit un bărbat care, fără niciun preaviz, într-un act de violență, inimaginabil, îl lovește pe tânărul taximetrist direct, fără explicații.

În urma acestui atac brutal, taximetristul s-a ales leziuni la nivelul coloanei vertebrale și coastele fracturate, conform expertize medicale.


Potrivit surselor noastre, Virgil Mocanu este un om influent, în sensul rău, în Roșiorii de Vede, patronul ștrandului celebru din localitate, unde au mai avut loc incidente violente. Taximetristul avea toate motivele să se teamă, dar, cu toate acestea, a decis să meargă pe calea dreptății și a depus plângere la poliție, în ciuda insistențelor membrilor familiei de a "da-o la pace" și a primi suma de bani oferită, ulterior, de agresor, pentru ca victima să renunțe la plângere.

Martor la tot acest incident a fost chiar fiul patronului Virgil Mocanu, despre care tot orașul vorbește că i-ar cam plăcea substanțele interzise.

Vorba-aia, ce beizadea e aia care nu trage le nas atunci când tăticul este un șmecher.

În cauză, a fost dispusă audierea tuturor celor implicați, iar dosarul se află în lucru sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiorii de Vede.

Acest eveniment spune multe despre puterea pe care și-au însușit-o unii parveniți. Oameni care cred că, dacă au bani, pot mutila alți oameni și nimeni nu le poate face nimic. Doar o minune a făcut ca taximetristul să scape din mâinile unui astfel de tiran.

Este de neimaginat prin ce traume trece tânărul taximetrist care, într-o noapte de muncă, pentru a pune pe masă de mâncare familiei lui, s-a trezit snopit în bătaie.

Este de-a dreptul terifiant să mergi cu frică la muncă, gândindu-te că poate dai peste vreun șmecher cu bani, care-ți poate încheia cariera.

Vom urmări cu atenție acest caz, deoarece știm cât de coruptă este Justiția din Roșiorii de Vede.

În altă ordine de idei, dacă acest caz nu s-ar fi mediatizat, dosarul avea să rămână mult și bine la faza de investigare, sub pretextul lipsei de personal.

7.861 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page