top of page

Spuma PSD-istă a fost în Teleorman. Marcel Ciolacu a felicitat cei doi candidați, Gâdea și Adrian.


Spuma PSD-istă a fost în Teleorman. Marcel Ciolacu i-a felicitat pe cei doi candidați, Gâdea și Adrian, pentru reușită.

Astăzi au avut loc alegerile pentru președenția PSD, la nivel de județ, și toată lumea a stat cu sufletul la gură.

A fost o bătălie strânsă, deoarece a fost nevoie de prezența președintelui PSD, Marcel "Ciolanu", împreună cu fosta primăriță, Gabriela "Fii rea", ministrul transporturilor, Sorin "Gropanu", și ministrul agriculturii, Petre "D'aia", nume predestinat unui pesedist, când e întrebat de ce agricultura e la pământ, răspunsul vine de la sine: "D'aia"!

Toți acești "ciocoi vechi și noi" au venit să îl sprijine pe candidatul la președinția PSD Teleorman, Gâdea Adrian.

Alegerile au fost tensionate, deoarece Adrian a candidat împotriva lui Gâdea, cu alte cuvinte, fiind singurul candidat, chiar exista riscul să piardă alegerile, că au mai pierdut pesediștii alegeri "câștigate" și au vrut să se asigure că de data aceasta e victorie sigură.

Așa a și fost, Adrian Gâdea a fost impus președinte PSD Teleorman.

Alegerile democratice au fost îngropate odată cu venirea PSD la putere. Acum nu se mai organizează alegeri, se impune direct omul care e dispus să slujească partidul, iar membrii de partid, votează orbește orice.

Nu de multe ori au fost oameni care erau nostalgici după comunism, iată că PSD instaurează acest regim din nou, doar că, spre deosebire de perioada Ceaușistă, când președintele se împrumuta să facă ceva pentru țară, acum neocomuniștii de la PSD doar se împrumută ca să-și umple conturile prin țări paradis fiscal.

Așadar, PSD Teleorman ne-a oferit încă odată o piesă de teatru.

Țineți minte, oamenii buni, când PSD zice că dă, că mărește, că sprijină, să vă gândiți doar la un singur lucru: nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită, iar pedeapsa o simțim cu toții pe pielea noastră.

768 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page