top of page

Scandal la Agenția pentru Protecția Mediului Teleorman. Scene de leșin cu cameramani pregătiți.

Scandal la Agenția pentru Protecția Mediului Teleorman.

Fosta directoare, Mihaela Pirvu, scene de leșin cu cameramani pregătiți, după ce a fost schimbată din funcție.



Ridicol! Fosta directoare de la APM Teleorman a chemat ieri salvarea, pentru că de când a fost schimbată din funcție se simte cam rău.

Mihaela Pîrvu apelează la strategii de toată jena și inițiază scandaluri în instituție, împreună cu tabăra ei de angajați care plânge după vremurile când ea conducea, pentru că era bine rău de tot.

Plecau de la muncă oricând doreau, învoiti de șefă, iar  activitatea lor era zero barat, deși încasau lunar zeci de milioane.

Mihaela Pirvu a fost înlocuită de o fostă angajată pe care a dat-o afară atunci când era în scaunul de conducere, pentru că a lipsit de la muncă, din cauza unor probleme personale grave.

Publicația noastră a primit mai multe mesaje de la funcționari din APM Teleorman, care ne-au scris intrigați de ultima scenă făcută de fosta directoare.

Aceasta a chemat salvarea pentru ca i-a crescut tensiunea, iar acoliții ei o filmau in timp ce era condusă la ambulanță.

Toată faza este ridicolă, dar cea mai ridicolă este discuția intre cameramanii de ocazie, de la începutul filmării:

'SĂ FACI SI TU O POZĂ CÂND SE URCĂ ÎN AMBULANȚĂ', îl atenționează unul dintre ei pe cel care filma.

Scandalul dintre cele două tabere din APM Teleorman are la bază instalarea noii directoare, despre care fosta directoare și acoliții ei spun că se răzbună pe ei.

Cei care sunt de partea noii directoare, susțin că ceilalți sunt nemulțumiți că nu mai pot lipsi de la munca pe învoiri și sunt puși la treabă constant, ceea ce ii exasperează, după ani de zile în care au frecat menta.

545 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page