top of page

Românii sunt în pericol, milioane de oameni vor fi afectați.



Extremiștii de la AUR au inițiat procedura de suspendare a președintelui României.

Ce efecte poate produce acest demers?

Dacă România rămâne fără președinte, un demers care nu-și are rostul la momentul actual, credibilitatea României este afectată la nivel național și internațional.

De ce?

Această inițiativă, când vine din partea unui partid extremist care promovează ura, antisemitismul, este anti-european și promovează persoane dubioase sau mediocre, pune România într-o lumină proastă, iar credibilitatea țării, la nivel european și internațional, scade.

Ce înseamnă scăderea credibilității și cum poate fii afectată România?

Dacă scade credibilitatea față de țară, investitorii vor evita România, fiind o țară instabilă, iar Uniunea Europeană își va retrage, treptat, sprijinul față de noi.

Aceste demersuri ale partidului AUR au influență estică și are ca scop blocarea banilor europeni, care vor veni în țară din ianuarie 2022.

Programul PNRR este în pericol.

Dacă Uniunea Europeană își retrage sprijinul, acei bani pentru redresare economică și investiții vor fi blocați, ceea ce ar duce România într-o prăpastie fără precedent.

Milioane de români vor fi afectați.

Prețurile la carburant vor exploda, vor fi prețuri de peste 10 lei la pompă.

Inflația va atinge cote astronomice, iar prețurile vor crește cu peste 30% în toate domeniile.

România se va împrumuta la dobânzi de trei ori mai mari, iar taxele și impozitele vor nimici chiar și nivelul de trai al românilir de condiție medie.

Noi toți vom deconta orice acțiune iresponsabilă a parlamentarilor și România va întra intr-un colaps absolut, riscând să rămână chiar și fără energie electrică și gaze naturale.

Dealtfel, exista voci din sfera domeniilor de siguranță națională care susțin că se încearcă o lovitură de stat, o mascaradă fără precedent, initiată de forțele care susțin din umbră extremismul partidului AUR, pentru a destabiliza România.

Este evident cine militează împotriva românilor, invocând un fals patriotism nedemonstrat concret prin ceva.

În loc să vină cu proiecte legislative și inițiative în favoarea poporului și a țării, AUR preferă să câștige capital politic, folosindu-se de motive false de denigrare, iar oamenii naivi cred propaganda populistă a acestora.

Acest partid este extrem de periculos pentru România, deoarece nu are ideologii populiste și naționaliste pașnice, ci promovează populismul prin ură, instigare la violență.

România intră în faliment dacă UE își retrage sprijinul și vom intra sub dominația unei alte puteri, care ne-a furat tezaurul și ne-a condamnat la comunism, un regim care își produce efectele și în zilele noastre.

532 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page