top of page

Primarul din comuna Botoroaga săltat de mascați. Dosarul se extinde.


Primarul comunei Botoroaga, Mihail Cojocaru, a fost săltat de mascați în cadrul unui dosar penal pentru agresiune sexuală cu o minoră de 17 ani. Acesta ar fi pipăit-o și ar fi încercat să o sărute pe minora care se află, conform legii, în grija statului într-un Centru de plasament din București.

La momentul agresiunii, fata se afla în vacanță la Botoroaga, unde locuiau rudele ei. Primarul a luat-o cu mașina, a plimbat-o cu ocol pe la primărie, iar acolo s-ar fi "dat" la ea.

Dosarul penal este unul mult mai complex și, din sursele noastre, cercetările se extind și alți politicieni apropiați de primar.

Sursa facebook/Cojan Ionut

În plus, se pare că și alte minore care ar fi avut de a face cu primarul de buna voie, contra cost, au ajuns la Poliția capitalei pentru declarații.

Iată, deci, că mai devreme sau mai târziu, sub o formă sau alta, toți plătesc pentru faptele lor sau pentru prostie în formă continuată și inconștiență, deși, în acest caz, mai există o parte care diversifică atât ancheta, cât și interesele politice ale celor implicați intr-un fel sau altul. Revenim!

783 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page