top of page

Preot din Moșteni refuză o slujbă de înmormântare! Avea nuntă fata primarului și mirosea a mort.


Scandal la Moșteni! Preotul a refuzat o slujbă de înmormântare pentru că avea nuntă fata primarului și ar fi mirosit a mort în biserică!

Scandal în comuna Moșteni, după ce preotul a refuzat să primească în biserică o persoană decedată, deoarece fata primarului, Vică Tăbărana, avea cununia religioasă aceeași zi și ar fi miroasit a mort.

Gesturile preotului au indignat foarte tare oamenii. Slugărnicia față de primarul Vică Tăbărana este dincolo de orice limite ale moralității, bunului simț și respect față de enoriașii săi.

Ieri, 03.09.2022, a avut loc cununia religioasă a fiicei lui Vică Tăbărana, primarul comunei Moșteni, doar că, din nefericire, a avut loc și un eveniment tragic, o bătrânică destul de în vârstă a decedat cu o zi înainte.

Bătrânica din comună avea o familie numeroasă, iar sursele noastre susțin că aceștia chiar votat actualul primar, la ultimele alegeri.

Așadar, primarul a avut grijă să le "mulțumească" în stilul său caracteristic, pentru voturile acordate. Când oamenii au trecut printr-o perioadă extrem de dureroasă, pierderea unui membru din familie, primarul a avut grijă să mai pună puțină sare pe rana acestora.

Vică Tăbărana știa destul de bine ce s-a întâmplat, însă acesta nu a vrut să strice atmosfera religioasă fiicei sale.

Preotul, Lungu Ciprian, s-a dus acasă la familia decedatei și a vorbit cu fiica decedatei, spunându-i că nu o va primi în biserică pe mama ei, deoarece "miroase a mort" și după amiază vin "cucoane parfumate" la cununia religioasă a fetei primarului.

Fiica defunctei s-a supărat foarte tare și a început să se certe cu preotul, dar până la urmă a rămas cum a stabilit preotul.

Când a venit și fiul decedatei la casa părintească și a aflat ce are de gând preotul, acesta a hotărât să meargă la biserică, împreună cu cei care o conduceau pe ultimul drum.

Acolo, scandalul a luat amploare chiar la intrare în Casa Domnului. La ușa bisericii stăteau cei doi preoți din comună. Unul dintre ei nu a scos nici un cuvânt, pesemne că înțelegea durerea familiei, dar nu avea de ales, iar celălalt preot, Lungu Ciprian, i-a oprit la intrare în biserică și le-a spus că nu intră nimeni și că îi va citi defunctei afară sau în capelă.

Fiul acesteia a început să devină extrem de nervos, pe bună dreptate, când a văzut bătaia de joc a preotului. Vizibil deranjat de insistentel familiei decedatei, slujitorul Domnului i-a amenințat că îl sună pe primar, dacă nu încetează, de parcă primarul ar fi un fel de dictator în comună. În loc să se sperie, fiul răposatei a devenit și mai nervos și a susținut că îl va pune la punct și pe primar, cu această ocazie. Intr-o izbucnire nervoasă, acesta le-a strigat că era bună mama sa la alegeri, când venea comisia cu urna de votare și votau în locul ei, moment în care preotul a amuțit.

Oamenii care au venit să o conducă pe bătrânică pe ultimul drum au rămas profund indignați de reacția preotului, de lipsa de respect și de egoismul primarului.

Gestul inuman al preotului a declanșat reacția mulțimii, care a început să-și manifeste regretele cu privire la faptul că primesc ceea ce au votat și că vor fi mult mai atenți pe viitor.

Câteva momente mai târziu, fiul defunctei ridică sicriul și intră în Biserică bruscandu-l pe preot, care stătea fix în ușa bisericii.

Într-un final, preotul a ținut slujba de înmormântare pe repede înainte și familia a putut să-și vadă mai departe de suferința pierderii unei persoane dragi.Numai de asta nu aveau nevoie în acele momente! Câteva ore mai târziu, în jurul orei 16:00, a avut loc mult așteptata ceremonie a fiicei baronului local.

Cu privire la acest scandal, preotul si-a motivat reacția necreștinească prin faptul că primarul avea programată cununia religioasă cu 3 luni înainte.

Cu alte cuvinte, oamenii ar trebui să aibă grijă atunci când mor, să verifice programările la Biserică și să-și planifice slujbele de înmormântare.

Așadar, aceasta este "răsplata" pe care a primit-o această bătrânică din partea preotului, că și-a plătit contribuțiile la biserică, că a venit de fiecare dată la slujbe, dar și răsplata din partea primarului pe care "l-a votat".

Este incredibil până unde a putut să ajungă batjocura față de oameni din partea acestor specimene care ar trebui să îndrume oamenii și să creeze bunăstare în comunitate, căci acesta este rolul lor, nu să fure bani publici și să colecteze taxe de la oameni sărmani.

7.205 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page