top of page

Pericol iminent în satul Brâncoveanca, din comuna Plopii Slăvitesti. O bătrână, victima nepăsării.



În comuna Plopii Slăvitesti, sat Brâncoveanca, câinii fără stăpân umblă liberi pe străzi.

În urmă cu două zile, publicația noastră a fost contactată și ni s-a transmis că oamenii sunt terorizați de haitele de câini fără stăpân. Oamenilor le este frică să mai meargă pe străzi, deoarece ar putea fi atacați de câinii vagabonzi.

Administrația locală doarme în ghete.

Sursele noastre spun că au atras atenția autorităților de nenumărate ori, dar primarul și subordonații săi au ignorat îngrijorările cetățenilor.

Deși autoritățile au pârghiile legale pentru rezolvarea și gestionarea problemelor câinilor fără stăpân, iar consiliul local împreună cu primarul ar putea lua măsuri în acest sens, funcționarilor nu pare să le pese de problemele comunei.

În urmă cu câțiva ani, a avut loc o tragedie, o bătrânică a fost victima câinilor fără stăpân, dar autoritățile s-au făcut că plouă și au lăsat totul să pară o întâmplare nefericită.

Oare câți oameni trebuie să mai fie omorâți de câinii fără stăpân, pentru ca autoritățile să-și facă datoria?



În mod normal, dacă, Doamne ferește, s-ar întâmpla o astfel de tragedie, toți cei care ar fi putut să ia măsuri și nu au făcut-o ar trebui să fie condamnați pentru crimă, pentru că este o crimă să te uiți cum oamenii care te-au votat să le creezi condiții mai bune și sigure sunt omorâți de incompetența și nepăsarea ta.

714 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page