top of page

Patriotismul economic al lui Ciolacu și lovitura pe care o primesc românii.


La investirea guvernului Ciolacu, aparatul mafiot al PSD a venit cu un program salvator, la prima vedere, pentru România, numit "Patriotism Economic", al cărui scop era să crească puterea de cumpărare a românilor și economia țării. Astăzi, aflăm că "patriotismul economic" al lui Ciolacu nu era dedicat bunăstării oamenilor, încă o dată o țară întreagă a înțeles greșit mesajul. Aflăm, deci, că programul era împotriva românilor și nu se refera la crearea unui mediu stabil pentru antreprenorii români și creșterea puterii de cumpărare oamenilor, "patriotismul economic" se referea la faptul că vor majora taxele și impozitele, fapt ce va pune la pământ mediul de afaceri românesc, care va genera la rândul său creșterea prețurilor și va afecta, ulterior, puterea de cumpărare a românilor.

Pe lângă toată mascarada patriotismului economic, Ciolacu anunță, ca un erou eșuat, că taie 200.000 de locuri la stat. Am spune că, în sfârșit, le-a venit mintea la cap și au observat că sunt prea mulți bugetari, dar, ce să vezi, totul e doar gargară, că măsura tăierii posturilor la stat se referă la cele libere, care nu sunt încă ocupate, deci efect ZERO pentru economie, dar nu înainte de a înființa încă o instituție, AMEPIP, cu salarii de mii de euro pe lună. Cum vine asta, pe lângă faptul că sunt enorm de mulți bugetari, Ciolacu avea de gând să mai angajeze încă două sute de mii?

Toate acestea se întâmplă în timp ce corporațiile străine sunt "protejate" și venerate că vin să investească la noi în țară. Asta înseamnă să fii patriot, să-ți exploatezi propriul popor.

Nu știm cum se face, dar clasa politică ține cu tot dinadinsul să ne facă să asociem patriotul cu mafiotul. Când o să auzim de oameni patrioți, o să ne vină să o luăm la fugă, că s-ar putea să ne dispară portofelul. Parcă țin cu tot dinadinsul să omoare orice valoare și concept ideologic. Televiziunile vând în continuare otravă informatică și încă insistă că USR, Orban și Câțu au vândut țara. Este incredibil cum de încă mai au tupeul să mizeze pe această minciună frumos împachetată. A nu se înțelege că guvernarea PNL-USR, sub conducerea Orban-Câțu, a fost prea strălucită, dar în comparație cu ce avem acum, acel guvern era de cel puțin zece ori mai capabil, pentru cât mai înseamnă cuvântul capabil în ziua de azi.

Iar ca să vedeți cât de manipulați sunteți, vom face un singur calcul, în care vom stabili foarte clar cine a împrumutat mai mult țara.

În perioada 2017-2019, guvernare PSD, datoria a crescut cu 73 de miliarde de lei.

În perioada 2020-2021, guvernarea USR-PNL, datoria a crescut cu 150 de miliarde de lei.

Până acum, pare că USR și PNL au fost cei care au împrumutat țara mai mult, dar, țineți-vă bine, că guvernările PNL-PSD și PSD-PNL, sub conducerea lui Ciucă și Ciolacu, au ajuns să împrumute țara cu 190 de miliarde de lei. Dacă facem un calcul, 190+73=260 de miliarde, cam cu 100 de miliarde mai mult decât guvernarea care, chipurile, a îngropat țara în datorii.

Așadar, aveți grijă când se vorbește despre cifre și datorii la televizor, pentru că răul mai mic poate fi interpretat ca răul suprem, iar răul suprem poate fi interpretat ca victimă a răului mai mic.

Vin alegerile și manipulările sunt la cote maxime, aveți grijă ce citiți și ce ascultați, pentru că nimic nu este 100% adevărat și cele mai periculoase forme de manipulare nu sunt bazate pe minciuni, care poate fi foarte ușor demontate, ci pe jumătățile de adevăr, care sunt foarte greu de probat și ușor de jonglat cu ele.


Publicația Global Teleorman încearcă să vă ofere o informare cât mai corectă și să vă atragă atenția atunci când anumite entități vor să vă manipuleze pentru anumite interese.

Puteți sprijini activitatea noastră pe link-ul de mai jos.



Numai cu o presă independentă, bazată pe sprijinul oamenilor, putem avea o democrație și o societate mai responsabilă.

216 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page