top of page

Orice nemulțumire manifestată de români e de la ruși, după mintea jurnaliștilor cumpărați la negru.


DIGI24 a dat cărțile pe față și își arată loialitatea slugarnică față de partidele politice care pompează milioane de euro în televiziune.

Săptămâna trecută, DIGI24 a trecut la atacuri media asupra profesorilor, încercând să discrediteze această categorie socială în cele mai dezgustătoare moduri.

Prima dată, i-au acuzat pe liderii de sindicat și pe profesori că fac jocul Kremlinului. Noi înțelegem că există un război și că circulă foarte multă propagandă, dar să acuzi profesorii care protestează pentru salarii cât de cât decente, după ce au fost ținuți ani la rând la limita supraviețuirii, că fac jocurile Rusiei, asta este o dovadă clară de slugărnicie față de partidele plătitoare.



A doua oară, jurnaliștii, dacă-i putem numi așa, au făcut o investigație răsuflată despre cum fac profesorii bani din meditații.

În primul rând, acei profesori fac meditații în timpul lor liber, iar dacă ar fi fost plătiți decent, nu ar mai fi făcut asta și ar fi putut să se bucure de timpul lor liber, nu ar mai fi condamnați la muncă suplimentară, pentru a-și asigura un trai decent.

În al doilea rând, profesorii fac meditații pentru a acoperi lacunele din sistemul de educație, deoarece sunt prea multe materii și lecții care nu pot fi parcurse într-un an școlar, așa că se fac pe repede înainte și copiii rămân în urmă cu lecțiile, sau nu le-au înțeles.

În al treilea rând, sunt copii care se pregătesc pentru anumite domenii de specialitate și au nevoie de aprofundare mai detaliată a materiei, aprofundare care nu poate fi făcută decât cu un profesor.

În al patrulea rând, nu toți profesorii fac meditații, ci doar cei care predau materiile pentru bacalaureat sau pentru admiterea la unele facultăți sau licee pe bază de concurs.

Restul profesorilor nu au parte de asemenea oportunități. Majoritatea materiei este aprofundată prin meditații.

Așadar, este total imoral și ipocrit să lovești în cadrele didactice, pe motiv că fac și ei câteva sute de lei în plus din meditații, asta în timp ce politicienii care fură milioane de euro din bani publici își fac viața prin țări exotice, cu faptele prescrise.


A fost a treia oară când DIGI24 a dat dovadă de nesimțire totală, luând în derâdere protestul de ieri, 30.05.2023, al profesorilor, titrând că dascălii au fost niște suporteri de fotbal care sărbătoreau în stradă victori echipei Dinamo.



Vă dați seama la ce nivel de slugărnicie și pupincurism a ajuns presa din România?

Greva profesorilor este dovada clară că această țară mai are o urmă de sânge în instalație și că nu trebuie să mai accepte promisiuni politice. Faptele sunt de aur și asta este singura cale de a mișca lucrurile în România. Așa cum guvernul s-a împrumutat la dobânzi record pentru sifonarea banilor publici, se poate împrumuta în continuare și pentru oamenii de rând. Este evident că datoria publică nu va fi niciodată achitată, dar măcar să beneficieze și oamenii, pensionarii, profesorii, polițiștii, persoanele cu dizabilități și alte categorii sociale de acele împrumuturi, nu doar beizadele analfabete, rudele cu 4 clase și amantele politicienilor.

84 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page