top of page

Momente de groază la Plopii Slăvitești. Doi bărbați s-au bătut în microbuzul școlar.


Ieri, 22.02.2023, a avut loc un conflict între doi bărbați. Aceștia s-au luat la ceartă și au ajuns să se bată în microbuzul școlar, de față cu copiii care așteptau să fie transportați acasă.

Pe surse, conflictul ar fi început de la un război politic.

Cel care ar fi început scandalul este soțul doamnei învățător din cadrul Școlii Gimnaziale Plopii Slăvitesti, Alexe Gheorghiță, iar celălalt bărbat este soțul doamnei educator al Grădiniței din Plopii Slăvitesti, Trîncă Ion.

Cum a început scandalul?

Alexe Gheorghiță s-ar fi dus la grădiniță, peste doamna educator, Trîncă Doina, și ar fi început să fie agresiv cu aceasta. Doamna educator și-a sunat soțul, Trîncă Ion, de profesie învățător, să vină la grădiniță, deoarece aceasta era speriată.

În momentul când soțul acesteia a ajuns la fața locului, Alexe Gheorghiță a devenit și mai agresiv, i-a luat ochelarii de la ochi lui Trîncă Ion, a dat cu ei de pământ și apoi l-a lovit cu pumnul. Trîncă a văzut că Alexe este pus pe scandal și s-a refugiat în microbuzul școlar, plin cu copiii de la casele 1-4, care trebuiau să meargă acasă. În acel moment, Alexe Gheorghiță a urcat după Trîncă Ion și l-a bătut de față cu copiii. Micuții s-au speriat foarte tare și au început să țipe.

Pe surse, copiii s-au speriat foarte tare deoarece Alexe Gheorghiță ar fi scos un cuțit în momentul răfuielii.

Care este motivul ascuns al scandalului?

Alexe Gheorghiță, soțul doamnei învățător, s-ar fi dus peste educatore pentru a o presa să renunțe la funcția de educator al Grădiniței din Plopii Slăvitesti.

Miza este una politică. Alexe Gheorghiță este verișorul primar al lui Alexe Marcel, primarul comunei Plopii Slăvitesti. Scopul acestor presiuni este eliberarea funcției de educator, deoarece primarul vrea să-și instaleze nora pe funcția respectivă, iar actuala educatoare îi încurcă socotelile.

Este incredibil cât de departe pot merge acești monștri politici. Au traumatizat copiii și sunt în stare să distrugă vieți și cariere, doar ca să-și pună ei nulitățile pe funcții.

Atât copiii cât și părinții sunt îngroziți de cele întâmplate și vor ca Inspectoratul Școlar Județean Teleorman și Inspectoratul Județean de Poliție Teleorman să ia atitudine, deoarece s-a ajuns la un pericol fără precedent, din cauza aranjamentelor și corupției politice.

2.985 afișări1 comentariu
Post: Blog2_Post
bottom of page