top of page

Mascaradă ieftină a deputatului Costel Barbu la întâlnirea cu fostul consilier al lui Obama.


Deputatul Expres, Costel Barbu, ne anunță că s-a întâlnit cu fostul consilier al lui Barack Obama, omul de afaceri Dan Shomon.

Un fel de "hei, săracilor din Teleorman, voi vedeți cu cine stau eu? Sunt la un om distanta de Obama, priviți si admirați!"

Teleormănenii erau fierți să afle cu cine s-a mai întâlnit deputatul certat cu limba română.

Bitanis a dat zvon în tot județul, prin presa locală moartă de foame, dar cu aere de Washington Post.

Jurnaliștii plătiți cu mărunțis au trecut la treabă si au postat peste tot despre întâlnirea cu fostul consilier.

Cel mai probabil omul a venit în România sa mai facă și el un ban, dacă în America i-a expirat rostul în urmă cu 5 ani.  Data viitoare așteptăm o poza cu vreun grăjdar uitat de vreme de-al lui Kennedy.

Oare cum a socializat Bitanis cu acel consilier? A fost fina, Zbengheci, translator?

Știm cu toții că deputatul de Teleorman este certat cu limba română, este certat cu engleza, este certat cu legea, este certat cu realizările și, în general, el este certat cu orice.

Cu minciuna și lauda de sine, în schimb, se înțelege de minune.

Deputatul Expres s-a lăudat, încă odată, cu realizările fostei guvernări și i-a asigurat pe teleormăneni și pe români, că va continua să-i "sprijine", așa cum i-a sprijinit și până acum, prin "sprijinul" total al mediului de afaceri și prin crearea locurilor de muncă.

În ce țară trăiește domnul deputat?

Nu de alta, dar vrem și noi să emigrăm în țara respectivă, că aici a falimentat mediul de afaceri, iar oamenii au rămas fără un loc de muncă și asta mulțumită guvernării Orban.

Singurul motiv pentru care a venit în România acel fost consilier și om de afaceri, este pentru a prinde și el cateva contracte cu statul, din banii pentru autostrăzi, bani pe care noi va trebui să-i dăm înapoi.

Acesta a fost singurul moment de sinceritate al politicianului de Teleorman, suspendat în condamnări:

".... am apreciat, în mod deosebit, dorința domnului Shomon de a contribui la programul național de construire și modernizare a infrastructurii rutiere, în special de autostrăzi."

Restul a fost o minciună penibilă, care nu reflectă realitatea.

Ori Bitanis a orbit și nu mai vede, ori are impresia că noi mergem pe stradă cu ochii închiși și nu vedem sărăcia, presărată cu promisiuni neonorate, în care ne scăldăm.

368 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page