top of page

Maidanezii democrației, Antena3, manipulează oamenii. Fake News: fost ministru USR urmărit penal.Au început atacurile și manipulările la adresa opoziției.

De ceva vreme, o mare parte din presa plătită din bani publici lansează sistematic atacuri la viitorii contracandidați ai sponsorilor.

Aseară, Mihai Gâdea rupea țara în două cu o nucleară fâsâită, prin care susținea că fostul ministru USR al Economiei, Claudiu Năsui, este urmărit penal.

Realitatea este că pe numele său a fost depusă o plângere penală, de către un apropiat al lui Virgil Popescu, ministrul Energiei, doar pentru a avea motiv să fie denigrat, iar Antena3 să poată lansa acuzațiile nefondate.

Adevărul bazat pe fapte concrete este că fostul ministru al Economiei, Claudiu Năsui, a depus foarte multe denunțuri la DNA, privind neregulile de la Ministerul Economiei.

Astfel de practici sunt des întâlnite, cu știri răsuflate, fără finalitate, menite doar să planteze ideea că anumiți adversari sunt corupți.

Probabil nu realizați cât de nocivi sunt acești așa ziși jurnaliști, care rulează știri false pe ecranele a peste cinci milioane de pensionari și bătrâni.

Sunt foarte mulți care nu au smartphone și nu știu cum să își ia informațiile, televizorul fiind singura lor sursă de informare.

USR a anunțat că va sesiza CNA și va da în judecată postul Antena3, pentru acuzațiile nefondate.

Nu este prima dată când presa denigrează fără dovezi și își dă cu părerea ca pe marginea șanțului despre diferite evenimente.

Cazul alegerilor fraudate de la Primăria sectorului 1, în care au linșat-o mediatic, timp de mai multe zile și săptămâni, pe Clotilde Armand și au acuzat-o că ar fi fraudat alegerile, s-a dovedit a fi o mare manipulare.

Dosarul alegerilor fraudate a fost clasat, deoarece s-a dovedit că alegerile nu au fost furate, iar posturile de televiziune au fost amendate de CNA cu câteva mii de lei, pentru că au mințit opinia publică.

Totodată, posturile au fost obligate să publice anunț că au fost sancționate cu suma X , în cadrul emisiunii Y, din ziua Z.

Câți dintre oameni credeți că au fost atenți la această sancțiune și câți credeți că au verificat să vadă pentru ce emisiune au fost sancționați?

Vă răspundem noi, aproape niciunul.

Efectul, oamenii au rămas cu percepția că alegerile au fost fraudate de USR, iar presa s-a ales cu contracte de milioane de euro.

Aveți mare grijă de unde vă luați informațiile, nu vă lăsați manipulați și atenționați-i și pe cei din jurul vostru.

Cei mai dezinformați sunt cei mai mulți, iar asta nu face decât ca alegerile din 2024 să fie deja câștigate de coaliția toxică de acum.

257 afișări0 comentarii

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page