top of page

Lipitoarea de la PSD Alexandria a reluat contractele din bani publici.


Cornel Gogan, oportunistul apărut în viața publică în același timp cu coronavirus, în 2020, a început din nou contractele cu primăriile, dar de această dată cu cele PSD.

Gogan este finul deputatului Costel Barbu zis Bitanu și a ieșit în față înainte de ultimele alegeri locale, cu pretenții de primar la Videle.

Liberalii l-au uns președinte PNL al organizației din zona aia, dar singurul succes al lui a fost suptul banilor publici din contracte cu primăriile PNL, prin intermediul a două firme, una asumată, alta pe numele cumnatei de la Gălăteni, Dana Radu, unde apărea tot numărul lui de telefon, într-o sfidare absolută față de tot ce înseamnă lege.

După ce Ludovic Orban a fost îndepărtat din funcția de premier și președinte al PNL iar deputatul Barbu a căzut în dizgrație, Cornel Gogan s-a trezit singur într-un partid care nu îi mai acorda nici un fel de atenție, așa că a luat drumul PSD, pentru că aici nu mai era nimic de tras de la stat. S-a mutat în organizația PSD Alexandria, condusă de primarul Alexandriei Victor Drăgușin, unde a debutat cu o lucrare, în semn de bun venit, în zona în care ar urma să se facă parc cu cascade de lumini, la fosta unitate militară din Peco Alexandria.

O vreme nu s-a mai auzit nimic el, însă Gogan a început să se lipească din nou la contracte cu statul, ce-i drept, de data aceasta mai slăbuț ca înainte, dar să nu uităm că vine campania electorală și se vor cheltui bani mulți cu dedicație.

Omul interesului și al vicleniei, Cornel Gogan a încasat 68.000 euro în ultimele 6 luni ale anului 2022, după ce a luat o mică pauză, din cauza scandalului mediatic pe care l-am provocat la acea vreme, în care am dezvăluit cum a primit contracte de milioane de lei, fără să lucrări executate ori executate în mod necorespunzător.

Firma pe numele cumnatei, DEVID EDILITAR SRL, cea cu care a sifonat o grămadă de fonduri publice de la primării, a stagnat definitiv, în urma investigațiilor pe care le-am făcut.

Acum primăriile "donează" bani publici către firma DAV CIVIL ENGINERING SRL, unde chiar Gogan este tătic. De când a trecut la PSD, contractele s-au mutat pe primăriile conduse de primari roșii: comuna Frumoasa și comuna Blejești.

Pe colaborare cu Gogan la sifonat fonduri publice este și o primărie galbenă: Nanov. In afara de firma lui Gogan, primarul liberal oferă multe contracte și unei alte firme cu iz penal din Teleorman, din sfera PSD.

Probabil că urmează o trădare în PNL Teleorman și primarul de la Nanov își pregătește viza pe PSD, din 2024.

În paralel, lipitoarea Cornel Gogan, cu ajutorul PSD, își pregătește lansarea către postul de primar la Videle cu sobor de preoți și proiecte inexistente, dar care dau bine la public.

Zilele trecute a avut loc o ceremonie religioasă la Videle, cu presă și tot ce trebuie pentru o spalare de imagine în zona de interes.

A fost sfințită o bucată de pământ pe care, chipurile, s-ar construi o clinică pentru copiii cu autism.

La ceremonie si la Antena 3 Alexandria Cornel Gogan a fost prezentat ca mare om de afaceri și mare pionier al proiectului. Acesta a stat numai cu Dumnezeu în gură și vorbea de parcă era cel mai inocent om.

În mod normal, o astfel de ceremonie de sfințire se face în momentul când proiectul este finalizat și gata să fie dat spre folosință, nu înainte de existență.

Totul a fost o mascaradă de promovare a lui Gogan, pe post de babau pentru Bădănoiu, primarul PSD al orașului Videle, cunoscut că nu ascultă întocmai de partid.

Mai rămâne să îl vedem pe Gâdea că sfințește viitoarea autostradă București-Alexandria, care se va construi peste nu știm câți ani.

PSD Teleorman pare că se înconjoară numai de oameni care fură bani publici la greu, în speranța că-i păcălește iar pe teleormăneni și le cumpără voturile cu câteva sute de lei în plic. Habar nu au ce surprize le pregătim până în 2024.

Vom avea grijă să ne ocupăm în mod special ca acest anteprenor, Cornel Gogan, devenit milionar peste noapte, să dea cu subsemnatul pentru toate contractele pe care le-a obținut și nu le-a executat, ori le-a executat în mod neconform.

Vom lăsa și link-ul celor două investigații pe care le-am făcut și am dezvăluit cum fura Cornel Gogan, nașul Bitanu și cumnata lui Gogan, Radu Daniela, printr-o grupare organizată ce a produs peste 7,8 milioane de euro într-un timp record, din contracte cu statul.1.189 afișări6 comentarii

6 Comments


Domnule drag, va rog sa nu mai stergeti comentariile! Este nevoie sa va spun eu ca facand asta nu demonstrati transparenta? Asumati-va ce ati scris asa cum face orice barbat cu coloana vertebrala!

Like
Replying to

Domnule draga, traiesc intr-o lume care nu este atat de murdara incat sa profite de oamenii dezavantajati, fara nicio speranta reala. Domnilor dragi, daca nu ati fi orbiti de ura, rautate si interese meschine ati fi reusit performanta de a nu transforma ceea ce s-a intamplat de ZIUA INTERNATIONALA A AUTISMULUI intr-o mascarda politica. Dvs cu articolul lipsit de dovezi, argumente fata de o initiativa benefica ati asociat totul cu mizeria din politica. Va jucati cu sperantele si vietile unor oameni nevinovati. Dar sunteti mult, mult, mult prea superficiali si absorbiti de comenzi incat sa realizati ce ati facut. Si ca o paranteza, imi permit sa va citez: “noi suntem o entitate privată, ceea ce ne dă dreptul să moderăm…

Like

Doresc pentru tara asta ca fiecare om mizerabil sa sfinteasca "o bucata de pamant" fie ea pt spalarea imaginii sau intrarea in politica. lar banii astia multi si publici furati sa mearga catre oamenii care traiesc drame, in timp ce altii isi plimba amantele prin vacante si la cumparaturi!

Doresc ca banii din "DONEZ PENTRU GTR" sa mearga catre orice centru sau orice copii/familii fara sperante si nu pentru publicatii la comanda! DONEZ PENTRU GTR = DONEZ PENTRU A FACE RAU!

Like
Post: Blog2_Post
bottom of page