top of page

Cornel Gogan, noua lipitoare de la PSD. A supt în 6 ani 7.800.000 euro, bani publici.



Contracte gârlă pentru firmele lui Cornel Gogan.

Fostul președinte PNL Videle a fugit rapid din PNL, imediat cum a aflat de înțelegerea coaliției de guvernare.

Având în vedere că PSD urmează să preia puterea oficial, că până acum dau ora exactă în guvern din spatele cortinei, Cornel Gogan a decis să schimbe tabăra, ca să mai prindă și el câteva contracte pe la primării.

Acesta a supt precum o lipitoare zeci de milioane de lei, într-un timp record de doar 6 ani, peste 7.800.000 euro.

Este, probabil, cel mai de succes afacerist din Teleorman, după epoca Dragnea.

Oare câți antreprenori reușesc să facă atâția bani în 6 ani, bani câștigați ușor prin contracte cu statul.

Majoritatea contractelor sunt pe la primării administrate de edili PNL, dar sunt și unele excepții, depinde de cum s-a înțeles nașul ( deputatul Costel Barbu) cu edilii PSD.

Cum a făcut bani politicianul Gogan?

Acesta și-a făcut o firmă de construcții în 2016, DAV ENGINEERING SRL, și s-a pus pe treabă. La început a câștigat 20.000 - 30.000 euro pe an, dar după doi ani, începând cu 2018 acesta a prins mare avânt la contracte "babane", cam de când a început să se ducă în jos PSD și să preia puterea PNL.

Începând cu anul 2018, Gogan a văzut că nu mai făcea față banilor publici care veneau efectiv ca o avalanșă peste el și a mai făcut o firmă de construcții, de data aceasta pe numele cumnatei sale, Daniela Maria Rădoi. Numele firmei este DEVID EDILITAR S.R.L și a avut acces direct din primele luni de la înființare la bani publici.

Cel mai important detaliu este numărul de telefon al celor două firme "de casă".

Ambele firme au aceleași număr de telefon trecut la date de contact. Așadar, avem o dovadă clară, care indică cine dirijează aceste firme cu adevărat.

Dacă în anul 2018 firma a avut contracte în valoare de 71 mii lei, în 2019 cifra de afaceri a crescut de aproape 25 ori, 1.896.000 lei, iar în 2020 a avut o cifră de afaceri de aproape 62 ori mai mare, 4.132.474 lei.

Fix în perioada când PNL era la putere și nașul, Bitanu, tăia și spânzura prin județ. Plecau milioanele din pixul lui Orban mai ceva ca dedicațiile la lăutari, dar toate acele milioane au dispărut încă de la intrarea în Teleorman.

Cornel Gogan a candidat și la alegerile parlamentare din 2020, ca deputat, dar nu a reușit să prindă loc.

Pe declarația de avere, Cornel Gogan a trecut un venit anual de 18000 lei, dar sumele au fost mult mai mari în realitate.

Totodată, acesta a completat în mod fals și declarația de interese, în care a menționat doar firma SC DAV CIVIL ENGINEERING SRL, dar nu a menționat și firma SC DEVID EDILITAR S.R.L, firmă administrată tot de el, din moment ce ambele firme au același număr de telefon mobil.

Ținem să menționăm faptul că legea 176/2010, actualizată, prevede la articolul 28: Fapta persoanelor care, cu intenție, depun declarații de avere și declarații de interese care nu corespund adevărului constituie infracțiunea de fals în declarații și se pedepsește potrivit Codului Penal.


Teleorman județ furat!

Au fost dați bani pentru investiții și când colo, banii s-au evaporat rapid în conturile șmecherilor, iar proiectele fie au fost nefuncționale, fie nu au fost făcute, fie au fost pornite, s-au luat banii și a rămas șantierul pe loc. Pentru că așa se face plata în Teleorman, plata înainte, ca la "fetițe", după, Dumnezeu cu mila, mai vedeți continuarea proiectelor începute, la următoarea campanie electorală. Se mai mișcă puțin atunci să fure privirile votanților și apoi bat iar pasul pe loc, încă patru ani.

În Teleorman nu mai contează că e primar PSD sau PNL, pentru că sunt toți la fel. Primarii sunt de două tipuri, primari gospodari, care au făcut și fac ceva pentru comunitățile lor, și primari hoți, incompetenți și puturoși, care fac averi fără să le pese că oamenii sărmani i-au votat să le creeze anumite condiții decente.

Oamenii nu au cerut luna de pe cer de la primari. Oamenii vor să aibă străzile asfaltate, să aibă o comună curată, să aibă apă non-stop, să se simtă în siguranță, să vadă ordine și curățenie când ies pe stradă sau când merg la magazin, să vadă reguli respectate, nu să stea cu gunoiul la nas, că nu are cine să îl ridice.

Despre primari și oameni politici curați, nu mai e cazul să vorbim.

Peste 90% din primari sunt corupți, cel puțin în Teleorman, dar măcar unii mai fac ceva pentru comunitățile lor, nu se gândesc doar la ei, mai au și conștiință.

În ultimii patru ani au intrat foarte mulți bani în județul Teleorman, iar județul arată din ce în ce mai rău.

Vom continua seriile de dezvăluiri și vă vom arăta până la ce nivel s-a furat în acest județ

1.976 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page