top of page

Liderul AUR, George Simion, testat antidrog. Opoziția face pași greșiți.



În ultima perioadă au fost lansate acuzații privind consumul de droguri la adresa lui George Simion. Astfel că liderul AUR a fost să-și facă testul pentru a înlătura criticile aduse. În urma testului efectuat, George Simion a ieșit negativ la toate substanțele. Lângă el era o jurnalistă de la Antena3 CNN care părerea puțin dezamăgită de rezultat, sperând că liderul principalului partid din opoziție va da chix.

Zvonurile, cum că Simion ar consuma substanțe, au fost propagate de mai mulți lideri USR, dar totul s-a dovedit a fi doar propagandă politică. Este trist să vedem cum opoziția poartă răfuieli, pentru că singurii care au de câștigat sunt doar cei aflați la guvernare. Opoziția ar trebui să fie unită pentru a lupta împotriva PSD și PNL, pentru că aceste partide dețin controlul absolut de peste 30 de ani, sub o formă sau alta.

Atât AUR, cât și USR ar trebui să înțeleagă că singurul dușman este la guvernare și să lase atacurile care nu fac altceva decât să crească autoritatea puterii. Asta și vor cei de la PSD și PNL, ca opoziția să-și pună piedici.

Una peste alta, n-ar strica să vedem și un test de inteligență în Parlament. S-ar putea să constatăm că suntem conduși de foarte mulți proști cu diplome, că pe hârtie toți au câte 2-3 facultăți și mastere, dar în practică lasă impresia că n-au mai mult de 4 clase.


202 afișări1 comentariu
Post: Blog2_Post
bottom of page