top of page

Imagine la ziar pe suferința oamenilor? Politicienilor de TR, lăsați victimele accidentelor în pace.


Incredibil dar adevărat! Prefectul de Teleorman s-a gândit sau i-a dat cineva ideea de a bifa un plus de imagine de pe urma accidentului cu 8 victime, petrecut luni, la ieșire din Alexandria spre București.

Pe scurt, un microbuz cu pasageri a fost lovit de un BMW care venea din sens opus, microbuzul s-a răsturnat, iar BMW-ul a fost total distrus.

Opt victime au ajuns pe paturile de spital, cel mai grav rănit fiind șoferul de la BMW.

A fost mare agitație printre organele de intervenție, circulația a fost "paralizată" aproape o oră, ambulanțele circulau într-un "du-te vino" permanent.

În tot acest "balamuc rutier" și-a făcut apariția, la sfârșit, prefectul județului Teleorman, inegalabilul Haralambie Epure, cel care are la activ mai multe gafe și poze cu prezența sa inutilă peste tot, decât realizări concrete.

Așadar, prefectul s-a dus la fața locului și apoi la spital, pe motiv că se interesează de starea victimelor. Este clar că nu acesta era motivul real, pentru că Epure a fost tras în poze care se văd de la o poștă că sunt regizate, apoi s-a dat în ziarul Teleormanul. Paradoxul este că nimeni de la ziarul respectiv nu a fost la accident (în materialul lor despre eveniment punând poze de la alt accident) , dar l-au prins "intâmplător" pe prefect în poze, și la fața locului, și la spital.



Dacă nu ar fi vorba de nenorocirea unor oameni ar fi de râsul lumii acest demers penibil de imagine, prin care vrea ziarul să arate că prefectul Haralambie este interesat de starea victimelor.

Prezența sa nu avea nici un rost acolo și nici a altui politician. Nu este treaba lor să meargă la accidente și la spital, unde oricum nu ajută cu nimic, dar în România s-a ajuns la asemenea grad de cinism politic, încât aproape că te apucă greața.

În articolul respectiv, prefectul declara că "victimele sunt stabile hemodinamic", ceea ce aflase deja toată lumea din declarațiile autorităritătilor care se ocupă cu evenimentele astea. Adică Haralambie de la Prefectură nu a făcut nimic pentru nimeni, doar niște poze "intâmplatoare" ca să prostească lumea cu cât de interesat este el de oameni. Dacă a fost ideea lui, la câte idei tâmpite are și câte gafe face, este normal. Dar dacă a fost ideea vreunui consilier de imagine, îl sfătuim pe prefectul de Teleorman să îl dea afară urgent, pare plătit de adversari să îl "ajute" să rămână în istorie ca cel mai caraghios prefect din ultimul deceniu.

607 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page