top of page

Haștagiștii, Șoșociștii și manipulările penibile din ambele tabere cu privire la vizita lui Zelenski


În urma vizitei președintelui Ucrainei, "haștagiștii", în mintea lor debusolată, au crezut că vor mai câștiga și ei puțină imagine, dând vina pe Șoșoacă și pe cei de la AUR, că din cauza lor nu a mai ținut Zelenski discurs în Parlamentul României. Nimic mai penibil de atât!

Au urlat pe la toate televiziunile și prin rețelele de socializare că ne-am făcut de râs, ca țară, cu astfel de politicieni.

Ce nu înțelegem, totuși, este atitudinea de hoții strigă hoții a haștagilor. Să nu uităm că ei au dat startul circului în Parlament, pe vremea când se târau pe holurile parlamentului cu pancarde antisistem în mână.

Acum, fenomenul continuă cu și mai mult succes din partea celor de la AUR și a păpușii Matrioșka, Diana Șoșoacă.

Toate eforturile de a plasa vina asupra "extremiștilor", ca principal motiv pentru care Zelenski nu a ținut un discurs în parlament, nu face decât să-i pună și mai mult într-o lumină bună pe noii "luptători" antisistem. Din moment ce președintele Ucrainei a declarat că nu a pregătit niciun discurs pentru Parlament și că o va face cu altă ocazie, orice atac la adresa opoziției extremiste nu face decât să pălească în fața opiniei publice.

De cealaltă parte, am avut o circară sovietică, Șoșoacă, care a țipat în numele proștilor care au absentat de la ora de istorie, că România a fost furată de vecinii ei și că românii, prin vocea ei, vor toate teritoriile înapoi. Numai nea' Dorel, cu mai puține clase decât trenul, care n-a plecat în viața lui mai departe de 30 de kilometri de casă, care a băut toată viața la cârciuma din sat și a avut păreri în urma informațiilor vazute la haznalele TV ale mogulilor, poate să creadă aberațiile debitate de Șoșoacă. Atenție, să nu credeți nici măcar o secundă că Șoșoacă este proastă, din contră, este periculos de deșteaptă, tocmai pentru că poate atrage o masă mare de oameni paraleli cu orice urmă de civilizație, chinuiți de lipsa de educație, de sărăcie și de marginalizare.

Fie că ne place sau nu, Șoșoacă sădește sămânța îndoielii, din ce în ce mai mult, în cât mai mulți români și îi este cu atât mai ușor cu cât nivelul de educație scade de la an la an, iar nivelul de "gibonism" crește la nivelul societății.

Așadar, cu toată penibilitatea haștagiștilor și minciunile șoșociștilor, țara se află pe un drum destul de periculos, care poate oricând aluneca spre ruși, cu brațele deschise.

166 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page