top of page

Halucinant! Tânăr politist scos nebun de șefi, pentru că așa a cerut un politician


Sursa video : Târgu Jiu TV


Baronul local Dan Ilie Morega a sfidat un polițist și l-a pedepsit, mutându-l în alt județ, pentru că a îndrăznit să-l oprească în trafic și să-i dea avertisment scris, pe motiv că nu purta centura de siguranță.

Acest politruc, fost senator PSD și prefect al județului Gorj, se crede stăpân pe raza județului. Nimeni nu are dreptul să-l tragă la răspundere.

După ce polițistul a avut un comportament exemplar, deși politrucul a fost flegmatic, Morega a vrut să-și etaleze influența și l-a sunat pe șeful IPj Gorj, Decebal Draghiea. I-a dat ordin ca polițistul să fie evaluat psihologic și să fie scos "cum trebuie", adică inapt psihologic, și tras pe tușă, fără să-și mai postă exercita atribuțiile de serviciu.

Totodată, polițistul în cauză a fost "aruncat" la IPJ Călărași, la peste 100 km de casă, asta ca să-i fie învățătură de minte, să nu mai oprească șmecheri în trafic.

Polițistul a contestat verdictul, dat de psihologul evaluator al IPJ Gorj, printr-o adresă de reevaluare psihologică, către MAI, și a câștigat.

Cert este că șeful IPJ Gorj, psihologul, cât și baronul Morega, au rămas pe posturi, nimeni nu i-a deranjat.

Cum să-și facă treaba un polițist, când se lovește de astfel de specimene și toată lumea este împotriva lui, când propriul lui șef îl execută fără ezitare la apelul unui politician?

Nimeni nu pare a fi interesat de abuzurile și mafia din instituțiile de maximă importanță ale unei țări.

Când  vedem astfel de cazuri, ne dăm seama că direcția în care această țară se îndreaptă nu este bună deloc.

Sursa articol: Târgu Jiu TV

357 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page