top of page

Focar de infecție la Ștorobăneasa. Șanțuri colmatate și gunoaie pretutindeni. Garda de Mediu doarme.



În comuna Ștorobăneasa, gunoaiele sunt la ele acasă. Peste tot prin comună sunt gunoaie neatinse.

Oamenii sunt revoltați, deoarece spun că nu mai suportă mizeria și mirosul de pe străzi, din cauza apei care zace în șanțurile colmatate.

Mizeria este peste tot în comună, deși la nivelul primăriei există un serviciu de salubrizare, dar acest serviciu a fost făcut pentru angajarea apropiaților, nicidecum pentru a face curățenie.

Mediul înconjurător este foarte important, iar mulți nici nu realizează ce impact are acesta asupra sănătății noastre.

Indiferența administrației locale este greu de înțeles, având în vedere că inclusiv pe lângă primărie sunt gunoaie.

Oare doamna primar din comunei Ștorobăneasa, Ioana Magereanu, tot așa are și acasă, sau e prea ocupată să-și aranjeze apropiații și nu mai are timp să se ocupe de comună?

Drumurile sunt acoperite de buruieni.

Școala este împrejmuită cu bălării, iar șanțul de lângă școală este colmatat cu apă stătută și urât mirositoare, de-ți mută nasul din loc, un adevărat focar de infecție.



Nu înțelegem motivul pentru care care administrația locală nu ia măsuri. Probabil este din cauza lipsei de educație ecologică, din prostie, sau din nepăsare. Cert este că la acordarea de indemnizații sunt primii, când vine vorba de bani, găsesc fel și fel de motive să-și mărească leafa, ori să beneficieze de reduceri ale taxelor și impozitelor.

Serviciul de salubrizare lucrează doar odată pe an, ori în prag de campanie electorală, când se face curățenie la cei care votează cu "familia".

Garda de Mediu acționează doar când are chef. Ținem să le reamintim că au obligația să se sesizeze din oficiu. Până când să mai facă cetățenii treaba celor care sunt plătiți să facă asta. Măcar să desființeze această instituție, că și așa se cheltuie bani de pomană și își fac cetățenii singuri dreptate.

Frumos ar fi ca toate gunoaiele să fie strânse de pe străzi și aruncate în curțile celor de la Garda de Mediu și în curțile primarilor.

Probabil că doamna primar este protejată, având în vedere că a jucat la FC PSD și s-a transferat din 2020 la FC PNL, că asta a ajuns țara asta, un meci de fotbal jucat pe goluri date de politicieni în bugetul de stat.

Oamenii s-au săturat să fie bătaia de joc a incompetenților și hotilor din administrațiile locale și instituțiile publice.

Așteptăm să vedem ce măsuri va lua Garda de Mediu, dacă vor lua.

Măcar să știm și noi dacă vom depune plângere penală pentru neglijență în serviciu.


Dacă aveți informații cu privire la ilegalități, abuzuri, sau orice ce alte evenimente neplăcute, despre cei care trăiesc ca boierii pe banii noștri, nu ezitați să ne scrieți.

Suntem aici să-i devoalăm pe toți.

Global Teleorman nu acceptă sub nicio formă bani de la partidele politice.

Global Teleorman nu a cerut și nu a primit niciodată fonduri din bani publici, direct sau indirect.

Voi, cititorii noștri, sunteți patronii, nu oamenii politici interesați de "spălarea imaginii".

Nu cerem bani nimănui, fiecare hotărăște dacă este dispus să sprijine activitatea noastră lunar cu o sumă modică de 17 lei.

Totodată, ținem să mulțumim celor care deja au donat pentru publicația noastră.

Am fost plăcut surprinși să vedem că cei care cred în publicația noastră au donat fără ezitare.

Vă mulțumim!

895 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page