top of page

Drept la replică al directorului școlii gimnaziale Ciolănești:


Drept la replică al directorului școlii gimnaziale Ciolănești:

"Tin sa mentionez ca tot ce ati postat este prezentat denaturat.Am salariul de 4800,conform calificarii,gradului didactic si vechimii in munca si am promovat examenul de director cu media 9,20, a saptea medie din judet. Excursiile elevilor le fac cu bani putini iar pentru ultima excursie am toate documentele necesare.Eu am fortat pe nimeni sa mearga in excursii, le fac la cererea parintilor. si , dupa 35 de ani de activitate , este prima data cand intalnesc asemenea reprosuri.Cine nu stie ce inseamna sa faci o excursie , cata grija trebuie sa ai de copii, sale pui masa , sa ii indrumi si sa ii supraveghezi,pot sa vorbeasca orice.Eu am suficient cat sa ma plimb pe banii mei

TOT CEEA CE FAC, FAC DOAR PENTRU SCOALA SI ELEVI, eu neavand proprii copii.Va rog sa cereti si parerea mea inainte de a publica neadevaruri. Conflictul cu pariintii elevilor care practica sportul martial, este intretinut artificiial.Nu este treaba scolii ce fac copiii in timpul lor lIber, dar nici datoria noastra sa le asiguram spatiul.Va rog sa ma contactati pentru stabilirea adevarului . Pozele pe care le-ati luat de pe pagina mea de facebook ar trebui sa va arate cat de dragi imi sunt copiii si ce fac pentru ei. Filmuletul cu babuinul era o gluma. Sunt absolventa a faculatii de chimie 5 ani, la zi, am gradul I de 23 de ani si am multe alte compentente. Nu cred ca merit aceste jigniri. "


Dreptul la replică al doamnei director este demn de pus în ramă ca "Așa nu", pentru oricine vrea să intre în sistemul de învățământ.

Printre greșelile de ortografie și punctuație, doamna mai are și tupeul să mintă că ea câștigă mai puțin decât am menționat noi în articol, dar nu spune nimic despre faptul că, pe lângă funcția de director, își mai rotunjește veniturile și cu maximul de ore suplinite.

Pe lângă cele relatate, doamna director mai face și evaziune fiscală, prin faptul că mama acesteia, fost cadru didactic și actuală pensionară, acordă meditații, bani nedeclarați la ANAF. Acum se explică și depozitele de zeci de mii de lei din bănci, cel mai recent fiind de 96.000 lei.

Totodată, aceasta a încasat din sistemul de învățământ 70.000 lei, în anul 2021, ceea ce înseamnă un venit de 5800 de lei și nu 48000 cum susține dumneaei, iar pe lângă această sumă mai încasează și pensia mamei sale de 3000 lei, plus bani la negru din meditații și ore suplinite.


Iar ca să fie tot tacâmul complet, doamna director mai pune și copiii la treabă prin gospodăria sa, ori la diferite munci școlare, activități care ar trebui făcute de dânsa sau de "omul de servici", de exemplu, căratul lemnelor de foc.

Cât despre excursiile "de dragul copiiilor și despre activitățile de arte marțiale, ne-am lămurit. Când este vorba de excurisii și de făcut bani este treaba școlii să se implice, dar când este vorba despre activități extrașcolare care nu-i aduc niciun beneficiu financiar nu este treaba școlii ce fac copiii în timpul lor liber și nici datoria lor să le asigure spațiul.

Așadar, putem vedea și care este efectul unor astfel de cadre didactice, care au "pregătit" generații, că cei care ne conduc sunt analfabeți funcționali.

"Carte multă nu se cere, prost să fii, să ai putere."

1.300 afișări3 comentarii

3 Comments


Am sa va atasez o fotografie cu mine si doamna director de la o serbare in care se observa dragostea dansei pentru elevii scolii.


Like
Ligia Elena Tudor
Ligia Elena Tudor
Nov 05, 2022
Replying to

Frumoasa activitate, de 1 Decembrie...Una dintre zecile de serbari organizate cu elevii, din dragoste pentru educatie, pentru istorie, pentru frumos...

Like

Sunt fosta eleva a doamnei director Ligia Elena Tudor, si pe langa faptul ca ce scrie acolo este o minciuna, as dori sa va spun si de ce. Cand eram in prag de examen, am facut meditatii cu mama acesteia, care pe langa ca m a ajutat, nu mi a luat absolut nici un ban!! Ba chiar, s a chinuit pe timpul pandemiei sa intre pe Meet si sa faca meditatii gratis online la 86 de ani!!! Nu mi a cerut niciodata sa fac activitati prin curtea dansei, dar nici in curtea scolii. Din contra, ne a servit cu prajituri si suc de fiecare data. Inteleg , sunt un copil si "n am drept la replica pentru ca sunt lucruri de…

Like
Post: Blog2_Post
bottom of page