top of page

Directorul școlii din Ciolănești dă vina pe copii și părinți pentru starea precară a grădiniței.

În urma articolului despre condițiile inumane în care se antrenează copiii din Ciolănești, în cadrul unei activități de arte marțiale, directorul școlii gimnaziale Ciolănești, doamna Ligia Elena Tudor, a reacționat într-un mod halucinant, acuzându-i pe copii și părinți pentru starea deplorabilă în care se află grădinița.

Aceasta susține că ușa de la intrare și toaletele au fost distruse de copiii "karatisti".

Toaletele se află intr-o stare avansată de degradare, acestea având o ușă putredă care abia se mai ținea în balamale.

"Directoarea" a postat o poză cu o sală renovată, încercând să prezinte o altă realitate decât cea existentă.

Aceasta a încercat să dea vina pe copiii care făceau antrenamente de Kempo, cum că ei ar fi stricat ușa.

Părinții au început să reacționeze la aberațiile pe care directorul școlii le debita, însă aceasta a început să se ia și de părinți, învinuidu-i că nu au făcut voluntariat atunci când ea a fost să renoveze o sală de clasă, că de aceea plătesc părinții taxe și impozite, să facă voluntariat, eventual să își ia și concediu pentru asta.

Tupeul directorului școlii este de neimaginat, catalogându-i pe copii că fiind niște "bătăuși", că atât a putut să o ducă logica pe "directoare". Pentru ea noțiunea de arte marțiale este egală cu bătaie, asta pentru ca publicul să își facă o idee despre cât o duce capul pe doamna director.

Părinții au rămas total surprinși de reacția arogantă a acesteia. Este incredibil cât de mult tupeu a putut să aibă un cadru didactic și director al unei școli gimnaziale.

Doamna Ligia Elena Tudor, pe lângă funcția de director al școlii gimnaziale, este și consilier local al primăriei Ciolănești. Deși ședințele de consiliu se fac extrem de rar, aceasta încasează banii lunar.

Practic, "directoarea" are toate pârghiile să se implice pentru a obține un proiect de renovare a grădiniței, cât și a școlii gimnaziale.

Aceasta are un venit lunar de peste 6000 de lei și locuiește în comuna Ciolănești, deci câștigă destul de bine, poate prea bine pentru atitudinea sa și lipsa de responsabilitate de care dă dovadă.

Doamnei director, în schimb, îi plac excursiile pe banii părinților. Aceasta organizează diferite excurisii prin țară și se "trage" în live-uri pe Facebook, să vadă lumea că este umblată.

În videoclipul de mai jos se poate observa care este coeficientul de inteligență al doamnei director. Aceasta se miră de fundul roșu al unui babuin și crede că de la pietrele de pe jos este așa, că s-a târât oe ele. Noaptea minții!

"Directoarea influenceriță" pare că o duce destul de bine pe banii părinților. Astfel de excursii se organizează cu un singur scop, pentru bani, doar nu credeți că excursiile se fac de drag, pentru copii.

Părinții din Ciolănești sunt îngrijorați că, în urma scandalului, doamna director se va răzbuna pe copii, pentru că doar așa îi poate reduce la tăcere.

Solicităm în mod expres, Inspectoratului Școlar Judetean Teleorman, inspectorului general Sorin Ilie, să ia măsuri, pentru a preveni orice formă de abuz asupra copiilor din Ciolănești.

1.078 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page