top of page

Dezastru în Vârtoapele de Sus, oamenii au rămas blocați în gospodării din cauza munților de nisip.



După cum bine știm, toată țara este un șantier fără organizare, că doar vin alegerile și poporul trebuie manipulat din nou.

În comuna Vârtoape, sat Vârtoapele de Sus, câțiva cetățeni s-au revoltat pe primar, deoarece s-au trezit că nu mai pot ieși cu mașinile din gospodării, iar în loc de stradă s-au trezit cu grămezi de piatră descărcată în mijlocul drumului.

De data aceasta, să zicem, primarul nu avut vreo vină pentru incidentul neplăcut, ci a fost fix vina sau bătaia de joc, a celui care este responsabil pentru desfășurarea lucrărilor din acea zonă.



Un cetățean a fost foarte revoltat, pe bună dreptate, și a pus o întrebare cât se poate de serioasă: "..ți se pare normal să

blochezi o strada toata ziua? Fără semne

că acea stradă e blocată, fără să te gândești că se poate întâmpla orice necaz, ia casa foc, o persoana este rănită și trebuie chemată ambulanța, cum ajung pe strada asta? Oamenii trebuie să plece la serviciu cu mașina, nu ca cei care cică asfaltează

drumul, dar lucrează de la 9 la 10. Cum trec

printre mormanele de balast? Sunăm la

112 să ne trimită un elicopter și să ne

coboare o sfoară? Rusine!".

Este evident că nu se pot face proiecte fără deranj, dar ceea ce s-a întâmplat la Vârtoapele de Sus nu ține de proiect, ci de nesimțire, incompetență și bătaie de joc.

320 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page