top of page

Deputatul Minciună, Costel Barbu, a abandonat Alexandria-București, dar ne explică cum e cu centura



Tupeu nesimțit.

Deputatul Minciună, Costel Barbu, a abandonat Alexandria-București, dar ne explică cum e cu centura de la Mihăilești.

Controversatul DN6, drumul care face legătura între Alexandria și București ucide, la propriu, din ce în ce mai mulți oameni, fără să îi pese cuiva că aglomerația a devenit atât de mare, încât circulația este aproape paralizată, mai ales în weekend.

Teleormanenii și-au pierdut speranța că va mai fi modernizat vreodată, mai ales după ultimele promisiuni din campania electorală, când Orban făcea promisiuni și declarații, în intersecție, la intrare în Alexandria, alături de combinatorul personal, deputatul Costel Barbu, zis Bitanu.

În afară de 3 km, nimic nu s-a făcut. A rămas doar tupeul și nesimțirea marca Bitanu, care astăzi, pe pagina de Facebook, ne anunță că se lucrează la centura Mihăilești, adică el și Orban se țin de cuvânt.

De curiozitate, dom' Bitanu, chiar nu ai gram de rușine sau îți bați joc de teleormaneni?!

Ai promis în campania din vara anului 2020 că până la sfârșitul anului DN6 va fi modernizat și lărgit, până la ieșire din Teleorman, apoi până la București.

După ce te-ai văzut deputat, ai mințit că se reiau lucrările în februarie 2021.

Astăzi, 14 iulie 2021, DN6 este la fel, a "murit" la cei 3 km, acesta fiind "proiectul tău de suflet".

Între timp, tu ne vorbești pe pagina de Facebook de autostrăzi în Moldova și centura Mihăilești, fără să amintești ceva despre "drumul morții", Alexandria-Bucuresti, care ar fi trebuit să fie gata la această dată.

Această promisiune a contat enorm la scorul PNL în Teleorman, dar oamenii au fost înșelați, încă o dată.

Nu uita că oamenii nu te-au votat pentru că ești deștept sau ai vreo pregătire, având în vedere dificultatea cu care te exprimi, te-au votat pentru promisiunile făcute, cu Orban garant, însă nu ați făcut NIMIC din ce ați promis.

Să îți fie rușine, Bitane!

437 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page