top of page

Dan Cristescu, jucăria nascută stricată a PSD, își caută loc pe listele celor de la hAUR.


Publicația Global Teleorman a primit o informație chiar din interiorul PSD, care arată că pesediștii nu sunt nici proști, nici ignoranți, ci precauți. Dan Cristescu, senator PSD Teleorman și fost președinte al Consiliilui Județean pe vremea când Adrian Gâdea a fost adus de Dragnea mare ministru la Dezvoltare, se gudură pe lângă "extremiștii de la hAUR", așa cum obișnuiește chiar el să-i numească, și caută cu limba scoasă să își găsească un loc pe listele celui mai popular partid, la ora actuală, din România. Motivul ar fi faptul că partidul roșu l-a cam scos din schemă pe toate planurile, folosindu-l doar pe post de cobai politic și sponsor la propagandă.

Informația a venit chiar de la un membru PSD, dar acesta a dorit ca identitatea să rămână sub anonimat, tocmai pentru că în partid nu este chiar un anonim.

Deși senatorul îi atacă pe cei de la AUR în spațiul public, în spatele cortinei acesta încearcă să se bage pe sub pielea lor și să obțină un transfer și o poziție bună, o mișcare pe care numai în regnul animal, la hiene, o vedem.



PSD Teleorman are alte planuri pentru viitoarele alegeri, iar în interiorul partidului se vorbește deja, pe la toate colțurile, că senatorul Dan Cristescu nu va mai prinde loc pe listele de parlamentare, deoarece acesta este considerat un fel de jucărie stricată a partidului.

Astfel, senatorul "antigrindă" se gândește să-și prelungească mandatul de parlamentar prin intermediul celor de la AUR, profitând de notorietatea lor și sperând că îi va "aburi" cu experienta sa politică.

Chiar într-o emisiune a postului de casă al PSD Teleorman, acesta a dat de înțeles că nu se știe dacă va mai candida la viitoarele alegeri, pe listele celor de la PSD, iar politica pe care acesta o adoptă în ultima vreme este pe stilul celor de la AUR, cu discursuri patriotice și lupta pentru producătorii români.

Rămâne de văzut dacă se va concretiza această informație, însă semnele sunt destul de clare, iar pesediștii au o pasiune pentru emigrare atunci când, chipurile, emigrează la alte partide pentru binele oamenilor. Adevărul este că totul se rezumă la interesul personal, mai ales când sunt "excluși" din funcțiile de partid.

Tragem un semnal de alarmă atât pentru cei de la AUR central, cât și cei de la AUR Teleorman: NU colectați jucăriile stricate ale partidelor de la putere, căci vom da dovadă de exigență maximă în campania electorală. Păstrați-vă linia de a recruta oameni noi, care să aducă o schimbare în acest sistem acaparat de "ploșnițe politice".

Avem informații, pe surse, că se pregătesc mutări în interiorul partidului tocmai pentru a-l destructura din interior și a scoate în evidență că tot inutilii de la PSD și PNL sunt mai buni.

Vom reveni cu informații din interiorul PSD, căci miza este mare și campania electorală este deja în desfășurare. Se anunță mișcări tectonice în partid, iar noi le vom dezvălui, pentru că urechile noastre sunt peste tot.

683 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page