top of page

Cătălin Drulă, cel mai curat politician, scos la coada clasamentului de politrucii lui Ciolacu.



"Ciuma roșie" împreună cu "Marcelică Ciolanu" la hățuri se află pe primul loc în preferințele românilor.

Nicolae Ciucă se află pe locul al doilea, urmat de președintele României, Klaus Johannis, conform sondajului "comandat".

Manipularea pe bani continuă și tot mai multe fonduri se aruncă pe sondaje inutile, care nu reflectă nicidecum realitatea.

Ieri a fost comandat un sondaj Avangarde de către cei de la PSD, sondaj prin care s-a stabilit că PSD are 37%, PNL 23%, AUR a coborât la 11%, iar USR staționează la 9%.

La capitolul încredere în politicieni, sondajul l-a scos pe Marcel Ciolacu câștigător.

Președintele USR, Cătălin Drulă, a fost desemnat ca fiind ultimul dintre principalii "cinstiți".

În realitate, sondajul a fost un mare fâs.

900 de oameni au fost sunați și întrebați telefonic despre orientările lor politice.

O vrăjeală jenantă, cu miros de țeapă.

Un sondaj, în adevăratul sens al cuvântului, ar trebui să dureze câteva luni și ar trebui făcut în urmă intervievării a cel puțin un sfert din numărul celor cu drept de vot, asta ca să ne apropiem cât de cât de o mică realitate.

Aceste sondaje online sau telefonice nu au nicio valoare orientativă, singura valoare este cea de pe chitanță, cât a costat un sondaj de autopupincurism.

Sunt sunați oameni aleatoriu, iar când sondajul nu iese în direcția în care ar trebui, se sună membrii de partid, ori rude sau prieteni ai acestora.

În mediul online votează boții, conturile false. Cam așa se stabilește cine este favorit pentru cârma țării.

Cum se face că președintele USR, Cătălin Drulă, cel mai curat politician dintre cei incluși în fakesondajul lui Pieleanu, cel care a făcut gaură în scaun la emisiunile politice de la Antena 3, a ieșit printre ultimii?

Cătălin Drulă a fost unul dintre cei mai activi politicieni din ultimii doi ani.

Acesta a destructurat rețeaua ilegală de evaziune fiscală de la METROREX, iar

în mandatul acestuia, ca ministru al transporturilor, a eficientizat modul de funcționare al ministerului, a demarat cele mai multe proiecte de infrastructură rutieră și a fost în permanență în teritoriu, pentru a se asigura că totul merge bine.

Așadar, acest sondaj mincinos indică faptul că românii ar vota o rețea de politicienii puși pe furat bani publici, prin firme de casă, și puși pe inventat taxe noi, până la falimentul garantat al celor care deja se chinuie să facă față cheltuielilor. Sondajul ne spune că românii nu ar vota un politician care este mai transparent decât toți ceilalți, dar l-ar vota pe Ciolacu și pe Ciucă.

Oamenii nu mai sunt atât de naivi și încet, încet, le vom explica de ce nu a funcționat coaliția PNL-USR și cine a sabotat opțiunea de vot a românilor.

283 afișări1 comentariu
Post: Blog2_Post
bottom of page