top of page

Controale din toate părțile la Necșești, primarul comunei este disperat.




Se mișcă lucrurile în Teleorman, după ce mai mulți primari dau cu subsemnatul, în urma articolelor pe care echipa Global Teleorman le-a publicat, dar și datorită celor care au colaborat cu noi și care, în unele cazuri, au făcut demersurile legale pentru a semnala problemele instituțiilor abilitate.

Cea mai recentă investigație a fost despre veniturile ilegale ale primarului din Necșesti, Bănăseanu Marian Ilie.

Săptămâna trecută, ANAF a fost la primăria Necșesti în control, căutându-l pe edil, însă acesta nu a fost găsit la primărie.

Ieri, primarul a fost căutat de Curtea de Conturi.

Pe surse, autoritățile au venit special pentru a investiga cu amănuntul averea primarului din Necșesti.

În urmă cu două săptămâni, primarul se bătea cu pumnii în piept și dorea să afle cine suntem. Acesta dorea să ne dea în judecată pentru defăimare.

Astăzi, primarul este disperat să-și ascundă averea. Cele două magazine, pe care acesta le avea, au fost închise. Primarul nu mai frecventează primăria mai deloc, acesta stă mai mult pe la București, este timorat și speriat că-și va pierde mandatul.

Pe surse, primarul comunei Necșesti ar deține și balta din satul Belciug.

Totodată, acesta a cumpărat moara din comună și ar avea două apartamente în București, sector 5, și un apartament în Alexandria, pe numele fiicei sale.

Trecutul primarului, Marian Ilie Bănăseanu, este unul destul de negru. Înainte să fie edil, acesta a făcut parte dintr-un clan interlop. Bănăseanu recruta fete din zone sărace ale județului Teleorman și le ducea la București, iar de acolo acestea erau trimise la "produs", unele dintre ele, spun sursele, au rămas fidele și chiar i-au luat apărarea în unele comentarii de pe pagina Global Teleorman. E foarte ușor de verificat, doar intrați la secțiunea comentarii și le vedeți după pozele la profil.

Nu-i de mirare că acesta obișnuiește să aibă același comportament de interlop, terorizând oamenii, amenințându-i, provocându-le daune materiale, totul prin câțiva locuitori ai comunei, apropiați primarului, care au un comportament delincvent, în timp ce polițistul de la postul poliție comunal îi mușamalizează cazurile de încălcare a legii, pentru anumite beneficii, materiale sau bănoase.

Așadar, toată această ascensiune a primarului nu avea cum să se întâmple din muncă cinstită și este mai evident ca oricând că edilul a încălcat legea de nenumărate ori, falimentând astfel bugetul primăriei.

Sperăm ca autoritățile să-și facă treaba și să aplice legea cu fermitate.

984 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page