top of page

Cine sunt câștigătorii lucrărilor de întreținere a drumurilor județene? Adrian Gâdea își ține sponsorii aproape.



Pe pe data de 04.01.2024 au fost scoși la licitație, într-o ședință a Consiliului Județean Teleorman, 15.933.558 RON, bani care vizează lucrări de întreținere curentă și periodică pentru drumurile județene.



De ce spunem că au fost banii scoși la licitație? Pentru că lucrările și proiectele sunt dezastruoase, singurul lucru bine făcut fiind tranzacționarea banilor publici din contul Consiliului Județean în contul firmelor de partid.

Licitația a fost câștigată de 4 firme, MARA PROD COM S.R.L, VEGAMAR SRL, GENERAL INVEST SRL și TERRA STRADE TOTAL CONSTRUCT SRL.



Despre MARA PROD COM SRL nu prea mai e nimic de spus, poate doar faptul că hoția e pe față.

Dar cine sunt celelalte firme?


VEGAMAR SRL este o firmă cu sediul în Alexandria, care a obținut un număr de doar 9 contracte cu statul, în valoare de 78.841.880 RON. Iancu Marius Paul este administratorul firmei, iar în mediul online firma nu e de găsit.



În mod normal, orice afacere are nevoie de promovare, pentru că este în interesul patronului să-și vândă serviciile. Dar cui îi pasă, atât timp cât banii vin de la stat.


GENERAL INVEST SRL are sediul în comuna Dracea. Firma a reușit să obțină 33 de contracte cu statul, în valoare de 71.134.969 RON.

Administratorul firmei este Deacu Mirel, este un admirator înrăit al PSD și cum partidul are grijă de admiratori, contractele vorbesc de la sine.


TERRA STRADE TOTAL CONSTRUCT SRL își are sediul în Ploiești.

Firma este deținută de Țărândă Alexandra Raluca, iubita unui fostului deputat PSD, Vlad Cosma.



Administratorii firmei, alături de familia Cosma, au fost obiectul unor investigații DNA, conform unui articol publicat de Libertatea, "Clanul PSD Cosma, asfalt în Ploiești, tango la Miami. Iubita lui Vlad Cosma are firmă de asfaltări pe bani publici!".

Firma a obținut 169 de contracte cu statul, în valoare de 98.173.852 RON.


Așadar, firmele care au îndeplinit criteriile de eligibilitate, pentru câștigarea licitației privind lucrările de întreținere curentă și periodică pentru drumurile județene, au ascendent în zodia social democrată. Sau totul este doar o coincideță și aceste firme sunt administrate de oameni de afacere muncitori, care-și produc din greu banii.

Vă lăsăm pe voi, cititorii, să trageți concluziile.

2.002 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page