top of page

Ce-au realizat primarii care au plecat de la PNL Teleorman. PSD Teleorman aspirator de nulități.



În ultima perioadă tot mai mulți primari PNL Teleorman migrează către PSD Teleorman, dar care este adevăratul motiv?

Dacă întrebi oamenii pe stradă, mulți vor spune că sunt traseiști. Dacă întrebi primarii, vor spune că au părăsit PNL pentru comunitate și s-au sacrificat pentru proiecte. De fapt, pentru finanțarea proiectelor.

Dacă întrebi filiala PNL Teleorman, va spune că sunt trădători, iar cei de la PSD Teleorman se vor lauda că sunt mai buni și de aceea toți trag la ei.

Niciuna dintre aceste situații nu reprezintă adevărul. Realitatea este cu totul alta.

Majoritatea primarilor care au părăsit PNL și s-au alăturat PSD nu sunt decât niște nulități, care nu au făcut aproape nimic pentru comunitățile lor. Am luat la rând fiecare primar și am ajuns la concluzia că motivul finanțării proiectelor este doar o mare minciună. Aproape toți "traseiștii", unii fiind primari de peste două mandate, au devalizat bugetele primăriilor și tot ce au realizat pentru comunități a fost cheltuirea a milioane de euro pe contracte de consultanță, nimic palpabil. Sunt, desigur, câteva excepții, dar mulți sunt doar niște lepre, iar singurul scop este de a-și păstra funcțiile de primari pentru a avea acces la borcanul cu miere în continuare.

PSD Teleorman se bucură când vede afluxul de primari către organizație, pentru că le este mult mai convenabil să primească toate rebuturile în partid, decât să găsească ei rebuturi noi. Indiferent de laudele politice și achizițiile de primari cu care s-au lăudat sau se laudă cele două partide, PSD și PNL, rezultatele se termină cu jefuirea oamenilor. Județul are nevoie de o schimbare și singura alternativă este ca teleormănenii să voteze altceva decât PSD și PNL, in caz contrar, nu se va schimba nimic, doar hoțul care fură din buzunarele lor. Nu există alternativă și nu există lupi cu năravul schimbat, există doar oameni noi cu șanse noi.

1.295 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page