top of page

Beizadeaua manelistă a primarului de la Furculești o arde intelectual.



Îmbogățit brusc după ce a ieșit tăticul primar, beizadeaua primarului de la Furculești o arde "pă" Franța, la Paris.

Pe surse, se știe că băiatul primarului este un cocalar getbeget. Acesta o arde pe la terase, cluburi de fițe și nu se sfiește să-și etaleze valoarea, valoarea banilor lui tati.

Înainte ca tăticu' să fie primar, beizadeaua aproape că nu exista pe rețelele de socializare, pentru că în afară de viața simplă și lipsită de sens nu avea ce cu ce să impresioneze.

Acum e bo$$ și sparge banii pe care tăticul îi produce, prietenii știu cum și în ce fel.

Așadar, când un cocalar manelist se duce la Luvru să vadă tabloul cu Mona Lisa, Gioconda pentru cunoscători, reprezintă un indiciu pe care-l putem trece la categoria "Semne care prevestesc Apocalipsa".


Cazul beizadelei de la Furculești nu este singurul. Mai toți copiii edililor au obiceiul de a-și etala luxul în fața copiiilor de contribuabili, ai căror părinți plătesc impozite și taxe gârlă.

Oare copiii celor care votează astfel de primari, ai căror beizadele o ard în fițe și figuri, ce cred despre părinții lor, când văd că plătesc taxe, impozite, n-au bani să le dea d'un suc și-i trimit la muncă, iar alți copii sparg banii lor de suc?

Mesaj pentru părinți:

Dacă nu mai aveți curajul să luptați pentru voi, luptați pentru copiii voștrii, căci e frustrant pentru un copil să vadă că iubiți copiii altora. Practic asta faceți, plătiți notele de plată din cluburi de fițe ale beizadelelor, în timp ce ai voștrii le livrează mâncarea

4.027 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page