top of page

Adrian Gâdea se laudă cu dezastrul economic. Cum a ajuns PSD să mintă cu adevărul pe masă.


După ce senatorul Dan Cristescu s-a făcut de râs, mulțumindu-i cu mătănii ministrului de finanțe pentru o reducere a impozitului cu 10 lei, a venit rândul președintelui CJ Teleorman, Adrian Gâdea, să își etaleze pupincurismul față de partid.

Adrian Gâdea se lăuda ieri că numărul contractelor de muncă în România sunt de un veritabil succes, cel mai mare din ultimii 10 ani, grație măsurilor excelente luate de partid.

Acesta susține că România are 6.683.855 contracte de muncă și 4.78 milioane de pensionari, iar numărul angajatorilor este de 735.410.

Singurul adevăr este faptul că a crescut numărul contractelor de muncă, față de anul trecut, cu aproape 110.000, dar ceea ce nu s-a spus este faptul că nu măsurile bune ale guvernanților au dus la creșterea numărului contractelor de muncă, ci, din contră, măsurile proaste au dus la creșterea numărului de contracte de muncă.

Cum putem deduce că PSD minte de îngheață oceanele?

Manipularea grosolană este faptul că numărul contractelor de muncă nu reflectă numărul românilor care muncesc, dacă sunt peste 6.683.855 de contracte de muncă, nu înseamnă că sunt tot atâția români ca număr. Un român poate avea unul, două sau chiar trei contracte de muncă. În realitate, numărul de români care muncesc, legal este de 5.793.592.

Din 5.793.592 de angajați trebuie să scădem numărul bugetarilor, aproximativ 1.280.000, din care rămân 4.513.592 de angajați.

Acum să tragem linie și să vedem unde este acel progres?

Am rămas cu 4.513.592 de români care muncesc legal și 4.780.000 de pensionari, din care rezultă că avem un deficit pe piața muncii de minus(-)266.408 angajați, asta ca să avem tot atâția angajați cât numărul de pensionari.

Unde este progresul?

Ei bine, nu există progres sau evoluție, totul este doar o manipulare ieftină a cifrelor, menită să arate cât de bine a funcționat monstruoasa coaliție.

Pe lângă toate aceste calcule, trebuie să luăm în calcul și ultimele date despre numărul românilor care încă mai sunt prin țară. La ultimele analize a reieșit că din 19.237.691 milioane de români, în 2020, acum mai sunt 18.911.920, grație măsurilor bune pe care le-au luat politicienii.

În concluzie, ca să tragem linie, deducem că 4,5 milioane de români țin în spate alte 13,5 milioane, ceea ce ar fi un real nonsens, dar totul are o explicație, împrumutul. Guvernul PSD-PNL, în special ministrul de finanțe ale PSD, împrumută țara fără precedent, pentru că doar așa mai trăiește România, din împrumuturi și cedarea resurselor și suveranității către alte entități.

Aceasta este marea realizare a PSD! Când va veni apocalipsa, noi vom rămâne singurii care nu vom fi salvați, că la câte datorii avem, nici pe lumea cealaltă nu scăpăm.

219 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page