top of page

Video:Primarul de la Smârdioasa dedicații pentru regii deșeurilor din comună. Legea e pentru fraieri




După acțiunile de amploare ale Gărzii Naționale de Mediu în comuna Smârdioasa, care au vizat toate activitățile ilegale de exploatare a deșeurilor valorificabile, primarul comunei, George Pomojnicu, apare la o petrecere cu cei vizitați de GNM.

De foarte multe ori, când autoritățile au fost sesizate cu privire la incendierile ilegale de deșeuri, autorii nu era găsiți la fața locului, semn că cineva îi anunța din timp când vine controlul.

Iată, deci, că acum aflăm și cine era complice la comiterea acestor infracțiuni, primarul comunei.

Pe surse, George Pomojnicu ar primi comision din activitățile ilegale, iar acesta ar oferi la schimb protecție prin interpuși, în sensul că dă alarma în caz de control.

Acțiunea GNM a avut succes deoarece a venit o echipă formată din comisari de mediu din afara județului și nu a știut nimeni din cadrul GNM Teleorman de acest control. Altfel operațiunea ar fi fost compromisă.

În videoclip se vede cum primarul dă dedicații pentru grupul infracțional, semn că există o legătură strânsă acolo, în timp ce comuna este amanetată din cauza datoriilor și a cheltuielilor nejustificate, lucru constat de Curtea de Conturi, iar fiul său se laudă pe rețele de socializare cu tot felul de mașini scumpe, probabil cumpărate din activități infracționale.



Asta este România, oameni buni! Dacă nu vă uniți și nu ieșiți la vot să înlăturați aceste specimene, ar fi bine să vă pregătiți bagajele pentru Diaspora, că nu mai e mult până când infractorii protejați vor intra peste voi în casă și vă vor da în cap, iar Poliția va da din umeri, că e la mâna lor.

1.285 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page