top of page

Viceprimarul din Plopii Slăvitesti suspectat că fură combustibil. Aici se duc banii dumneavoastră.


Viceprimarul din comuna Plopii Slăvitesti este suspectat că fură combustibil din utilajele primăriei. Mai multe surse ne-au semnalat acest lucru și am reușit să intrăm în posesia unui videoclip în care utilajele primăriei așteptau să fie golite de combustibil cumpărat din bani publici.

În videoclip se vede cum tractorul primăriei era parcat în fața proprietății viceprimarului, Amza Ionel, iar în curte se

afla buldoexcavatorul primăriei.



Viceprimarul deține o societate agricolă, iar acesta se folosește de funcția deținută să sustragă motorină și să o folosească pentru a lucra cu utilajele sale pământul pe care îl are în arendă.

Aceste obiceiuri nu sunt cazuri izolate, se întâmplă foarte des. Foarte mulți funcționari publici, primari și viceprimari au pus monopol pe unitățile administrativ teritoriale și se folosesc de statutul lor pentru a sifona bani publici, sub orice formă, în scopul obținerii de foloase financiare. Oamenii se simt neputincioși în fața unor astfel de "patrioți economici" și le este foarte greu să lupte împotriva lor. Organele abilitate să investigheze ilegalitățile sesizate trag de timp, iar majoritatea dosarelor penale sunt măsluite și clasate.

Guvernul Ciolacu pune presiune pe toată țara, prin introducerea de noi taxe și impozite, deoarece nu mai sunt bani la buget, iar de cealaltă parte se fură ca-n codru, prin contracte supraevaluate, furt de combustibil, angajări de personal incompetent, amante, rude, datorii electorale.

Nimic nu e mai fals decât "gaura din buget". România are bani și nu este nevoie de măsuri care să pună în dificultate oamenii. Problema nu este lipsa banilor, problema României este că se cheltuie prea mult și nu se face nimic. Majoritatea miliardelor se duc pe salariile funcționarilor publici, dar nu ale celor care muncesc și își fac treaba, ci pe salariile celor care "taie frunză la câini".

Așadar, tot ce putem să vă sugerăm este să nu mai votați cu PSD și PNL la următoarele alegeri. Altă variantă nu există. Poate doar protestul masiv al românilor, dar mai degrabă sunt șanse mult mai mari ca un meteorit să lovească pământul, decât să vedem români în stradă, iar asta spune foarte multe și despre noi, ca societate.

643 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page