top of page

Viceprimarul din comuna Plopii Slăvitesti, Amza Ionel, a bătut o vecină, cu parul.



Sâmbătă, 19.02.2022, a avut loc un conflict violent în comuna Plopii Slăvitesti.

Totul a pornit de la o ceartă, iar motivul a fost faptul că puii viceprimarului au intrat în curtea vecinei sale.

Vecina este fosta lucrătoare la poșta din comună. Aceasta a văzut-o prin curte pe soția primarului, Amza Florina, și i-a atras atenția că puii intră mereu în curte. Problema a pornit de la gardul viceprimarului, Amza Ionel. Vecina i-a reproșat că a lăsat doar o 'plasă de buzău', între proprietatea ei și gospodăria lui, iar puii viceprimarului ajung mereu în curtea vecină.

Inițial, fosta poștăriță i-a atras atenția soției viceprimarului, când a văzut-o prin curte.

Problema a luat o întorsătură drastică, când a apărut chiar viceprimarul comunei.

Fosta poștariță nu a avut parte de comunicare, ci s-a ales cu o bătaie zdravănă, din partea ambilor soți.

Soția viceprimarului a luat o piatră și a lovit-o în cap pe vecina sa, între timp a ieșit și viceprimarul din casă, iar când a văzut ce se întâmpla, acesta s-a alăturat soției, au prins-o pe fosta poștăriță și au încercat să o tragă peste gard, în curtea lor.

Deoarece nu au reușit să o tragă peste gard, viceprimarul, Amza Ionel, a luat un par, care era la îndemână, și a început să o lovească pe vecină cu brutalitate.

Fosta poștariță, victima agresiunii, a sunat 112, iar la fața locului s-au deplasat un echipaj de la ambulanță și un echipaj de poliție.

Femeia agresată a primit îngrijiri la fața locului, dar a refuzat să meargă la spital pe motiv că i-a fost frică să o lase singură pe mama sa, țintă a răzbunării viceprimarului.

Poștarița a suferit răni la nivelul feței și mâinilor.

Nici cu poliția de față, Amza Ionel, viceprimarul Plopii Slăvitesti, nu s-a potolit și a continuat cu amenințările, repetând în nenumărate rânduri că nu se lasă până nu o omoară pe fosta poștariță.

Viceprimarul comunei nu este la prima abatere, acesta a mai agresat o bătrânică cu ceva timp în urmă, tot în comuna lui, pentru o datorie pe care o avea femeia.

Amza Ionel este o persoană violentă și amenință cu bătaia pe oricine îl deranjează.

Legea pare că nu există în comuna Plopii Slăvitesti, toata lumea vorbește că polițistul din comună este supus politic și mușamalizează cazurile în care sunt implicați cei cu putere de decizie în primărie sau acoliții lor.

În comuna Plopii Slăvitești, au preluat puterea cei de la PNL, doar că în loc să se liberalizeze prin dezvoltare, comuna s-a "liberalizat" la bătaie și încălcarea legii.

3.752 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page