top of page

Subprefectul liberal, Florin Tăbărana, și-a tras apartament în București cu banii jos.



Voi de ce nu vă luați casă din salariu, săracilor?

Anul 2021 a fost extrem de prosper pentru liberalul Florin Tăbărana, omul primarului de la Moșteni.

Nea Florin a fost numit subprefect la Teleorman în octombrie 2021.

Tot în 2021 si-a tras un apartament în București, cu banii jos, fără credite, doar din salariul încasat de la Primăria Moșteni, unde a lucrat ca secretar, înainte de a fi numit de liberali ca subprefect.

Nevastă-sa înca lucrează la Moșteni la primărie, la fel și jumătate dintre neamurile lui.

Primăria Moșteni este condusă primarul Vică Tăbărana, tot liberal de 'omenie', reclamat acum în patru denunțuri la DNA și la Teleorman, deoarece a sifonat banii primăriei către ginere și frate, trucând licitații.

Dar să revenim la subprefectul Florin Tăbărana, încercând să nu ne încurcăm în nume, la ăștia la Primăria Moșteni aproape toți se numesc Tăbărana, ca primarul.

Nea Florin, subprefectul liberal cu un salariu de 3482 lei/lună, plus salariul nevestei de 2689 lei/lună, a reușit performanța să ia apartament în București.

Nu a făcut credite, nu are alte venituri din alte activități, ceea ce îl planează direct în atenția DNA, unde va da subsemnatul în dosarele primarului, deocamdată.

Acolo va trebui să explice de unde are bani și cum se face că în calitate de secretar al primăriei nu a observat manevrele primarului cu neamurile lui.

Funcția de subprefect a fost impusă chiar de Vică Tăbărana, primarul liberal de la Moșteni, prin înțelegere cu conducerea PNL Teleorman.

Suntem foarte curioși să aflăm cum a reușit un funcționar de primărie de comună, ajuns subprefect de Teleorman, să cumpere un apartament în București cu banii jos, iar alți funcționari nu reușesc nici să își achite cheltuielile curente, din același salariu.

2.498 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page