top of page

Serviciul Permise și Înmatriculări Teleorman rampă de lansare în afaceri de casă pentru polițiști.




În urma descinderilor DNA la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Teleorman au fost reținuți mai mulți polițiști, în frunte cu șeful serviciului, Stelian Lupu, iar după o lună au fost trimiși în judecată pentru comiterea mai multor infracțiuni de luare de mită.

La prima vedere pare că inculpații în cauză suferă consecințele și plătesc pentru faptele lor, iar astfel putem spune că s-a făcut dreptate, dar până la sentința definitivă și irevocabilă mai e drum lung.

Între timp, apar noi informații despre "mafia" de la SPCRPCIV.

O parte dintre polițiștii reținuți sunt în strânsă legătură de colaborare, prin firme de casă, iar beneficiile financiare sunt consistente..

Pe surse, fostul șef SPCRPCIV, Stelian Lupu, are prin interpuși câteva tiruri la o firmă de transport cu sediul în comuna Dobrotești.

Firma se numește SC ȘTEF TRANS SRL.

Un alt polițist afacerist este Dan Eib.

Pe surse, acesta ar avea firmă de tiruri, pe numele cumnatei sale, iar pe lângă tiruri are legături strânse și cu deținătorul unei firme de acte auto din Alexandria.

Umblă vorba prin oraș că deținătorul firmei de acte auto i-a făcut vilă în Alexandria lui Dan Eib.

Pe lângă vila din Alexandria, Dan Eib ar avea și o vilă în Bragadiru de București, pe numele unei rude din partea soției.

Totul se desfășoară prin interpuși, pentru a fi acoperiți.

Vom continua dezvăluirile în perioada următoare și vom devoala metoda de funcționare a caracatiței și cum se cotizează prin interpuși.

5.219 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page