top of page

Primarul din Necșesti recurge la amenințări cu bătaia. Oamenii sunt terorizați.



Edilul interlop, Marian Ilie Bănăseanu, este disperat. Tot mai mulți oameni încep să vorbească despre neregulile acestuia și asta nu-i convine deloc.

Acesta recurge la amenințări directe, prin diverși indivizi, cunoscuți ca oameni problemă și fără prea multă educație, dirijați de primar. Amenință, prin intermediul conturilor false, în spațiul online, că dă foc la case ori îi rupe cu bătaia pe cei care îndrăznesc să-și spună nemulțumirile.

Este cunoscut faptul că Marian Ilie Bănăseanu, înainte de a fi primar, avea legături cu diferite clanuri mafiote din București. Acesta racola fete din zonele rurale, în special din zona Necșesti și localitățile limitrofe, pe care le lua la București și le băga la produs.

Oamenii vorbesc prin sat că acesta ar continua chiar și în prezent să facă asta, doar că mai rar. Unii spun că ar fi fost anchetat, la un moment dat, înainte de a fi primar. Acesta ar fi avut probleme cu legea într-un dosar de proxenetism.

Primarul comunei Necșesti are un copil, mai exact o fată. De când a devenit tăticul primar, aceasta a umblat numai prin excursii și plimbări în vacanțe prin diferite țări și a dobândit pe numele ei și balta din Belciug.

Oare, edilul nu se gândea la copilul său când trimitea fete la produs, ca fetița lui să o ducă bine?

Din informațiile noastre, primarul este atent monitorizat și fiecare gest necugetat de-al său va fi plătit în ani de închisoare. Suntem la curent cu tot ceea ce se întâmplă.

Sursele noastre susțin că e "groasă" și că primarul ar fi fost "dat în gât", chiar de unii oameni apropiați lui. Când e bine se înfruptă toți, când e rău, unul nu mai tine cont. Pentru că așa este în viață. Când se formează grupări infracționale, nu te poți aștepta ca cineva să aibă cuvânt, din moment ce are același caracter.

1.480 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page