top of page

Primarul de la Pietroșani și patroana azilului ilegal, parteneri de petreceri. Prefectul se face că


Este mare scandal mediatic în ultimele zile cu privire la azilele groazei. Asistăm la festivaluri politice de declarații și demisii peste demisii, dar la miezul problemei nu merge nimeni.

Cazul azilului ilegal descoperit în comuna Pietroșani din Teleorman aproape s-a stins. Prefectul de Teleorman se plimbă pe la Protecția Copilului śi face controale în centrele acestei instituții cu televiziunile de casă ale PNL, fără să mai amintească ceva de atrocitățile de la Pietroșani, unde colegul de partid, primarul Picu Emil, a girat ororile din azilul de bătrâni care figura în acte ca pensiune turistică.

Global Teleorman a intrat în posesia acestei fotografii, în care Picu apare cu patroana azilului ilegal, Marcea Monica.

Fotografia este făcută la unul dintre chiolhanele pe care le trăgeau cei doi, în timp ce zeci de bătrâni urlau de foame în comuna lui, încuiați și ținuți în mizerie, cu pensiile luate de aceste imitații de oameni fără conștiință.



Primarul mai avea și tupeul să susțină că lui nu i s-a prins niciun bătrân că i s-au părut bune condițiile. Păi, cum să i se pară ceva în neregulă, când el era foarte bun prieten cu doamna care administra azilul ilegal?

Demisia, primare! Așteptăm ca prefectul Haralambie Epure să îi ceară colegului de partid să plece acasă. Sau dacă nu o face, să își dea el demisia, că numai reprezentant al Guvernului în teritoriu nu este.

Vom reveni în perioada cu noi dezvăluiri, deoarece neregulile nu se opresc aici.



Dacă doriți să sprijiniți activitatea noastră, ne puteți ajuta cu o sumă modică pe contul de patreon https://www.patreon.com/globalteleorman


Banii vor fi folosiți pentru efectuarea investigațiilor și pentru a vă putea oferi informații de calitate. Suntem organizație independentă și milităm pentru informarea corectă a publicului. Un public informat corect are puterea de a schimba lucrurile în bine.

Post: Blog2_Post
bottom of page