top of page

Primarul comunei Smârdioasa tunuri în bugetul local. Contracte de mii și zeci de mii de euro.



Primarul comunei Smârdioasa, George Pomojnicu, tunuri în bugetul local.

Contracte de mii și zeci de mii de euro, prin firma finului.

S.C. AGRO MIRA NIK SOCIETATE CU RĂSPUNDERE LIMITATĂ este firma primarului, deținută prin finul său, pe post de interpus.

George Pomojnicu, primarul comunei Smârdioasa, se înfruptă din bugetul primăriei ori de câte ori are ocazia.

Firma a fost înființată anul trecut, iar un an mai târziu avea să prindă două contracte, unul de 66000 de euro și unul de 2500 euro.

Pe lângă cele două tunuri date în 6 luni, primarul, George Pomojnicu, împarte și lemne, pe banii contribuabililor, însă beneficiarii nu sunt cei nevoiași, ci persoanele apropiate edilului, în frunte cu el.

Primarul comandă anual aproximativ 80 de tone de lemne, din care doar jumătate ajung la primărie, iar din cele 40 de tone sunt consumate aproximativ 20-30 de tone pe iarnă, restul dispărând, treptat, până următoarea iarnă. Cealaltă jumătate nici măcar nu este livrată, ajunge în gospodăriile șmecherilor.

Abuzurile se țin lanț, de la tunuri, împărțeli  pe banii oamenilor, asistați social plătiți fără prestație (peste 100 de asistați sociali) la sume lipsă din bugetul primăriei, de peste 1.200.000 lei, depistate de Curtea de Conturi.

Banii se irosesc de la an la an, iar noi plătim taxe și impozite mai mari, pentru că astfel de "manageri" din administrațiile locale cumpără la prețuri duble și cheltuiesc fără măsură.

Ei se îmbogățesc pe spatele contribuabililor, pe de-o parte prin taxe și impozite, pentru a-și asigura salarii ''babane" și pensii speciale, iar pe de altă parte oferă contracte la prețuri duble  firmelor de casă sau ale sponsorilor din campanie

3.547 afișări1 comentariu
Post: Blog2_Post
bottom of page