top of page

Plugul "Excelentului" ară brazda bugetară cu măgar pesedist!



Noul prieten al primarului Victor Drăgușin, Florică Mara, câștigă contracte pe bandă rulantă cu Primăria Alexandria.

Nu este o noutate apropierea consilierului județean Florică Mara de PSD Teleorman, mai ales de PSD Alexandria. De când s-a rupt lanțul de iubire dintre PNL și Doctor Mara, dragostea e la cote maxime cu PSD.

Prin firma sa, MARA PROD COM SRL, consilierul județean primește contracte pentru orice flatulență a lui Victor Drăgușin.

De exemplu, Primăria Alexandria a dat peste 5000 de lei către Ziarul Mara pentru a publica informații care pot fi foarte ușor postate pe site-ul primăriei, sau pe pagina de Facebook. Practic, Victor Drăgușin își face campanie pe bani publici, exact ca în cazul Adrian Ursu - Povestașii.

Pe lângă aceste contracte, Victor Drăgușin l-a umflat pe Mara cu un contract de 456.500 lei, prin intermediul SC ADMINISTRATIA STRAZILOR, CONSTRUCȚII EDILITARE SRL. Contractul are la bază livrarea de beton, iar suma, deși a fost desemnată ca cel mai mic preț, este cu aproximativ 100.000 lei mai mare, comparând cu cele mai mici prețuri din piață.

Iată, deci, cum PSD își consolidează puterea în Consiliul Județean, prin cumpărarea de influență.

Fie vorba între noi, Mara a fost mereu a treia roată de la bicicletă, pe care toți au schimbat-o când nu au mai avut nevoie de ea. Problema este că, indiferent de gradul de exploatare politică a "Excelentului", de către cele două partide, la final, cei păgubiți sunt teleormănenii, pentru că Mara a încasat, pentru 178 de contracte cu statul, de-a lungul timpului, 71.470.471 RON, sau 14.365.595,00 EUR.

Vom reveni cu mai multe investigații în perioada următoare și veți vedea cât de complex este sistemul prin care fură acești "ucigași economici".

La ce dovezi și informații vom publica în următoarea perioadă, nu este nevoie decât de un procuror pus pe treabă, că 80% din dosar va fi rezolvat de ceea ce vom dezvălui.



Continutul nostru este gratuit, dar dacă doriți să sprijiniți activitatea noastră, ne puteți ajuta cu o sumă modică pe contul pe patreon https://www.patreon.com/globalteleorman

Banii vor fi folosiți pentru efectuarea investigațiilor și pentru a vă putea oferi informații de calitate.

De altfel, dacă nu dispuneți de bani, puteți distribui materialele noastre, puteți reacționa sau comenta pentru că fiecare acțiune ne ajută să fim mai puternici.

O presă independentă depinde exclusiv de sprijinul cititorilor.

Post: Blog2_Post
bottom of page