top of page

O nouă firmă de "casă" creată pentru accesul la bani publici. Legături cu un Deputat de Teleorman.



În urma unei investigații, echipa Global Teleorman a descoperit încă o firmă care s-a îmbogățit din banii contribuabililor, prin contracte cu primăriile.

DEVID EDILITAR S.R.L, cu sediul în JUD. TELEORMAN, COM. GĂLĂTENI, SAT. GĂLĂTENI, STR. TURTURELELOR, NR. 466,

a fost înființată în anul 2018 și s-a abonat la contracte de milioane de lei cu primării la scurt timp de la înființare.

Firma a avut contracte în fiecare an, după cum urmează:

-anul 2019 - 4.624.787 lei, cu primăria Ciolanesti, județul Teleorman.

-anul 2020 - 1.179.556 lei, cu primăria Petrești, județul Dâmbovița.

-anul 2021:

-302.449 lei, cu primăria Furculești, județul Teleorman.

-411.544 lei, cu primăria Cosmești, județul Teleorman.

-42.015 lei, cu primăria Purani, județul Teleorman.

Profitul firmei pe anul 2020 a fost de 1.258.869 RON, cam 250.000 mii euro.

Până aici ar părea o firmă care a avut noroc de contracte în timp record, dar acest noroc este plin de coincidențe.

Una dintre coincidențe este aceea că toate primăriile sus menționate sunt "guvernate" de primari PNL, inclusiv primăria în care își are sediul firma.

O altă coincidență este faptul că administratorul firmei este foarte apropiat de un deputat din județul Teleorman.

Aici începe distracția.

În urma investigațiilor, Radu Daniela Maria, administratorul firmei, este o persoană greu de găsit în spațiul public. Lucrurile au început să se lege când am primit o informație de la un colaborator al echipei Global Teleorman și am căutat în declarația de avere a deputatului Costel Barbu, zis Bitanu, unde am identificat administratorul firmei mai sus menționate.

Costel Barbu a împrumutat de la Radu Mihaela în anul 2020 suma de 134.000 mii lei.

Astfel, nu putem decât să tragem concluzia că acea firmă a fost făcută în mod special ca paravan pentru a avea acces la contracte cu statul.

Suma pe care a primit-o Costel Barbu este doar comisionul declarat de el, oficial, chipurile bani împrumutați, dar cine știe de la câte alte firme și-a mai luat comisionul.

Așadar, firma DEVID EDILITAR S.R.L este dovada clară că este o firmă de "casă" a apropiaților lui Costel Barbu, iar contractele recente reflectă exact situația din PNL. Faptul că, pe vremea lui Orban, Bitanu se credea buricul pământului și își băga firmele prin interpuși la treabă în contracte cu primăriile de casă, iar acum că Bitanu a ajuns nimeni în șanț și prin asta se vede la contractele subțiri pe care le-a prins firma de "casă" în ultima perioadă, este dovadă clară că "prea licențiatul" de Teleorman este mai corupt decât pare. Scandalul cu diplomele false a fost mizilic pe lângă tunurile pe care le-a dat acest patrihoț.

Mulțumim celor care au colaborat cu noi și ne-au trimis informații și documente.

Tot mai mulți oameni încep să ne sesizeze nereguli și să se alăture inițiativei noastre de a devoala mafia din județul Teleorman.

Deoarece nu pot face mare lucru pe cont propriu, din cauza abuzurilor la care ar fi supuși, aceștia aleg să colaboreze și să trimită informații publicației noastre.

Împreună vom reuși să arătăm adevărata față a celor care vin și cerșesc voturile oamenilor având un singur scop, accesul la bani publici pentru a-și asigura familiile pe viață.


Urmăriți-ne pe site-ul www.globalteleorman.com și pe

Pagina de Facebook Global Teleorman. Fiecare apreciere pe pagina de Facebook ne ajută să fim mai vizibili, mai influenți asupra opiniei publice și putem forța mâna autorităților să ia atitudine.

Noi suntem singura publicație care spune adevărul din spatele prezentării publice. Noi dezvăluim lucruri care nu s-au spus niciodată, despre cei care vă cer voturile și vă mint în față că vor să facă ceva pentru bunăstarea voastră.

Informația declanșează reacția!

1.548 afișări0 comentarii
Post: Blog2_Post
bottom of page